Actualitate

Unde mergem în week-end?

Vrei să mergi în oraș în week-end și să te bucuri de concerte, spectacole de teatru, expoziții, filme și competiții sportive? OPINIA îți prezintă, la fiecare sfârșit de săptămână, programul evenimentelor ce vor avea loc începând de vineri și până duminică.

Muzeul Județean Buzău

  • Muzeul Județean Buzău îi invită pe buzoieni să viziteze o expoziție inedită dedicată eroilor militari care au eliberat Transilvania de Nord de sub ocupație horthystă. Expoziția este un omagiu adus Armatei Române.

Expoziția poate fi vizitată de marți până duminică, în intervalul orar 9.00–17.00, iar accesul este permis cu respectarea normelor actuale pentru prevenirea infectării cu Covid 19.

  • Buzoienii care nu au apucat încă să vadă expoziția de artă a pictorului Gheorghe Anghel, o mai pot vizita doar în acest week-end. Gheorghe Anghel, fost profesor la Universitatea Națională de Arte din București, este unul dintre cei mai importanți artiști români contemporani, câștigător a numeroase premii naționale și internaționale. Muzeul Jude­țean Buzău este deschis în intervalul orar 9.00-17.00.

Premieră la Happy Cinema Buzău

  • Sâmbătă, 30 octombrie, Familia Monstrulescu revine pe marile ecrane pentru noi aventuri. La orele 12.00 și 15.00, buzoienii pot vizualiza „Familia Monstrulescu 2”. Prețul unui bilet întreg este 27 de lei, iar copiii pot plăti 19 lei. Reamintim că accesul în sălile de cinema este permis cu respectarea normelor pentru prevenirea infectării cu Sars-Cov-2.
  • „A fost odată-n Soho” este cealaltă premieră din acest week-end. Începând de vineri, 29 octombrie, iubitorii de filme sunt așteptați în sălile de cinema.

Articole similare