Actualitate

Unde mergem în week-end?

Vrei să mergi în oraș în week-end și să te bucuri de concerte, spectacole de teatru, expoziții, filme și competiții sportive? OPINIA îți prezintă, la fiecare sfârșit de săptămână, programul evenimentelor ce vor avea loc începând de vineri și până duminică.

Târgul de Crăciun-Parcul Crâng

Și în acest week-end buzoienii sunt așteptați în Parcul Crâng, la Târgul de Crăciun, unde vor urca pe scenă artiști îndrăgiți.

  • Astfel, sâmbătă, 10 decembrie, sunt așteptați, începând cu ora 17.00, Briana Pătrașcu, Angela Lazăr, Mirela Ursache, ArtFull și Valentin Boghean Band.
  • Duminică, 11 decembrie, buzoienii sunt așteptați să petreacă alături de Alexia Tarcoci, Ionela Bănică, Adriana Stuparu, Cristina Nicolae, Gabriela Cristea și Mira.

Căsuța lui Moș Crăciun

Și Căsuța lui Moș Crăciun este deschisă pentru copii.

  • Vineri, pe 9 decembrie, între orele 17.30 și 19.30, se va desfășura atelierul „Ajutoarele lui Moș Crăciun”, iar de la ora 19.00 va fi pus în scenă spectacolul „Cum am salvat Crăciunul?”.
  • De asemenea, sâmbătă, în data de 10 decembrie, cei mici sunt așteptați în Crâng, la Căsuța lui Moș Crăciun, unde se va desfășura un atelier art&craft, între orele 17.30 și 19.30.
  • Duminică cei mici se vor putea întâlni cu Moș Crăciun. Între orele 17.30-19.30 se va desfășura un atelier art&craft cu Moș Crăciun.

O’Brothers Social Pub

Vineri, 9 decembrie, se anunță o seară incendiară  la O’Brothers Social Pub! Buzoienii sunt așteptați să petreacă alături de Dan Ciotoi și Generic, pe hituri precum „Lanțul de iubire”, „Fratele meu” sau „Ineluș cu piatră scumpă”. Biletele sunt puse deja în vânzare la barul O’Brothers Social Pub la prețul de 50 de lei. Petrecerea începe la ora 22.00.

Muzeul Județean Buzău

La sediul Muzeului Județean Buzău este deschisă o expoziție. „Descoperiri arheologice recente pe teritoriul județului Buzău”, proiect expozițional ce poate fi admirat până la finalul acestui an.

Articole similare