Monden

Buzoianca Irina Fodor și Gina Pistol nu sunt deloc rivale

Irina Fodor și Gina Pistol sunt colege de trust, soția lui Răzvan Fodor fiind cea care a înlocuit-o pe iubita lui Smiley în proiectele de la Antena 1, când aceasta a fost în concediu de maternitate și, ulterior, când s-a confruntat cu probleme de sănătate. Irina a povestit, în exclusivitate pentru playtechstiri.ro, despre relația ei cu Gina Pistol: „Despre relația mea cu Gina, pot să vă spun că suntem prietene de foarte mult timp, ne cunoaștem cred că, habar nu am, de zece ani, nici nu știu. Pe la petreceri, bineînțeles, ne-am împrietenit. Nu ne-am întâlnit prin cluburi, ne-am întâlnit tot la petreceri organizate ale televiziunilor, petreceri de gașcă cumva, cam ăsta a fost contextul”, a declarat buzoianca.

Irina susține că ar fi fost poate mai apropiate dacă diferența de vârstă dintre fetele lor nu ar fi fost atât de mare. Mai exact, Josephine, fiica Ginei și a lui Smiley, va împlini doi ani în primăvară, în timp ce Diana, fata Irinei și a lui Răzvan, are 11 ani. Cele două cupluri au fost pe punctul de a petrece o vacanță împreună, așa că nu exclud una pe viitor, mai ales că toți sunt pasionați de călătorii și fac schimb de informații despre concediile bifate. „O vacanță plănuiam anul trecut, când ei erau în Seychelles și voiam să mergem și noi acolo, doar că nu s-a mai legat până la urmă, ne-am dus noi în altă parte. Dacă se nimerește o vacanță comună, cu drag. De obicei, când vine vorba de vacanțe, ne cerem sfaturi: voi unde mergeți anul acesta? Și cât costă? Și cum arată cazarea dincolo? Dar, în restul timpului, nu ne vedem, e drept. Poate dacă fetițele noastre ar fi mai apropiate de vârstă, a mea are 11 ani”, a explicat Irina Fodor.

Irina și Răzvan Fodor și-au oficializat relația în urmă cu 12 ani. Comunicarea și umorul par să fie ingredientele cheie în căsnicia lor: „Cu relația nu am fost niciodată în impas, evident că am trecut prin greutăți, dar nu vizavi de relația noastră, au fost lucruri exterioare pe care a trebuit să le despicăm în patru, să vedem ce facem cu ele, să le aranjăm, să le rearanjăm. Am avut tot timpul încredere unul în celălalt, indiferent cine trebuia să ia decizia în momentul acela, o lua pentru amândoi și știa că celălalt este de acord cu decizia lui. Comunicăm foarte mult și râdem foarte mult. Cred că asta ne ține pe linia de plutire tineri și rezistenți până la bătrânețe”, a dezvăluit vedeta Antenei 1 Irina Fodor.

Articole similare