Actualitate

Unde mergem în week-end?

Vrei să mergi în oraș în week-end și să te bucuri de concerte, spectacole de teatru, expoziții, filme și competiții sportive? OPINIA îți prezintă, la fiecare sfârșit de săptămână, programul evenimentelor ce vor avea loc începând de vineri și până duminică.

Caravana filmului românesc la Rm. Sărat

În perioada 26-28 noiembrie 2022, timp de trei zile, Caravana Serile Filmului Românesc (SFR) ajunge la Râmnicu Sărat, cu filme bune și invitați de excepție, criticul de film Irina-Margareta Nistor, regizorul Nicolae Mărgineanu și actorul Alexandru Conovaru. Filme-capodoperă, producții noi și documentare de excepție vor rula pe marele ecran de la Centrul Cultural, într-o primă ediție a SFR la Râmnicu Sărat.

  • Astfel, sâmbătă, 26 noiembrie, după conferința de deschidere, buzoienii se pot bucura  de la ora 18.00  de „Cardinalul” (regia Nicolae Mărgineanu).
  • Duminică, 27 noiembrie, de la ora 14.00 – „Maria, Inima României” (regia Trevor Poots), iar de la ora 17.00 – „Complet necunoscuți” (regia Octavian Strunilă).

Teatrul „George Ciprian”

Duminică, 27 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Teatrul „George Ciprian”, buzoienii pot vedea „Cină de adio”, o comedie despre prieteni și cum să scapi de ei. Prețul unui bilet este 80 de lei. Din distribuție fac parte Ecaterina Ladin, Mihai Călin și Gheorghe Ifrim.

Muzeul Județean Buzău

La sediul Muzeului Județean Buzău este deschisă o expoziție. „Descoperiri arheologice recente pe teritoriul județului Buzău”, proiect expozițional ce poate fi admirat până la finalul acestui an.

O`Brothers Social Pub

Turneu Aniversar 3 Sud Est. Vineri, la O`Brothers Social Pub sunt așteptați super invitați. Buzoienii care vor să se întâlnească cu trupa 3 Sud Est sunt așteptați să petreacă în număr cât mai mare, începând cu ora 21.00. 25 de ani de hituri marca 3 Sud Est – singura trupă din România  care a rezistat în timp și care a scos melodii de top pe bandă rulantă, de mai bine de două decenii.

„Ne bucurăm nespus că avem această minunată ocazie să ne reîntâlnim cu publicul din țară. Acest concert va fi ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansare. Dar și o celebrare a prezentului și a pieselor care mai urmează să bucure publicul nostru. O să cântăm, o să dansăm și o să fim alături unii de alții, ca pe vremuri”, spun membrii trupei. Prețul unui bilet este 119 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare