Actualitate

Unde mergem în week-end?

Vrei să mergi în oraș în week-end și să te bucuri de concerte, spectacole de teatru, expoziții, filme și competiții sportive? OPINIA îți prezintă, la fiecare sfârșit de săptămână, programul evenimentelor ce vor avea loc începând de vineri și până duminică.

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”

A 15-a ediție a circuitului Dynamite Fighting Show, fondat de Cătălin Moroșanu, va ajunge pe 24 iunie la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, acolo unde ultimul mare eveniment internațional de kickboxing a avut loc în 2008. Bogdan Stoica, Freddy Kemayo, Bogdan Năstase și Florin Rambo Lambagiu se numără printre luptătorii care vor urca în ring începând cu ora 20.00.

În meciul cap de afiș al DFS15, triplul campion mondial Bogdan Stoica (1,93 m și 100 kg) îl va înfrunta pe finalistul World Fighting League, olandezul cu origini senegaleze, Sam Tevette (1,98 m și 102 kg). Stoica vine după o victorie mare, prin KO în prima rundă, cu unul dintre elevii lui Peter Aerts.

Într-un alt super fight important, românul Sebastian Cozmâncă, neînvins din 2017, îl va înfrunta pe legendarul Kemayo la categoria grea. Kemayo a luptat și în 2008 la Buzău, atunci când a avut un meci revanșă chiar împotriva promotorului de acum, Cătălin Moroșanu.

După ce în urmă cu o săptămână a luptat pentru centura mondială la Paris, Florin Rambo Lambagiu, cel mai bine cotat român la categoria semigrea, va urca în ringul de la Buzău pe 24 iunie împotriva campionului Turciei, Unal Burak.

În total sunt programate nouă confruntări în programul principal al galei Dynamite Fighting Show, iar Buzăul va avea un reprezentant chiar în prima parte. Campion național la amatori, Andrei Andreescu își va face debutul împotriva experimentatului Mădălin Mogoș, care vine de la sala fraților Stoica. În ringul de la Sala Sporturilor Romeo Iamandi vor mai urca nume precum Andrei Ostrovanu, Bogdan Năstase, Ionuț Popa sau Andrei Leuștean.

„O bucurie să revin la Buzău după atâția ani. Îmi aduc aminte că în 2008 publicul a fost cel care m-a ajutat să am energia pentru a câștiga acel meci revanșă cu Kemayo. Sunt convins că și acum luptătorii români vor primi susținere imensă din partea fanilor și au nevoie de asta deoarece vor avea meciuri foarte grele”, a spus Cătălin Moroșanu.

Gala Dynamite Fighting Show poate fi urmărită în direct pe Pro Arena, dar și online pe platforma sportextra.ro. De asemenea, grație unui parteneriat internațional, meciurile vor fi difuzate inclusiv în Statele Unite ale Americii, în rețeaua regională NBC Sports, dar și pe televiziuni precum Nevada Sports Net, Marque Sports și Stadium TV.

Drăgaica

După doi ani de pandemie buzoienii sunt așteptați la cel mai vechi festival din România, Drăgaica. Ultimul week-end al festivalului aduce pe scenă artiști renumiți, precum Freestay (24 iunie), Taraful Ionel Tudorache (25 iunie), iar în ultima seară Delia va fi cea care va întreține atmosfera din Drăgaică.

Vineri, pe 24 iunie, de Ziua Universală a Iei și de Ziua Drăgăicii, organizatorii îi invită pe buzoienii care vor fi prezenți în târg să poarte ie. „Pozați-vă și tăguiți @Drăgaica Buzău și vom face un album doar cu voi. Arătați-le tuturor dragul de tradiție și dragul de România”, spun organizatorii, care anunță și că accesul celor îmbrăcați în ie va fi gratuit vineri.

Dacia Romanian Dining

Vineri, 24 iunie, buzoienii care vor să se relaxeze și să se bucure de timpul petrecut împreună cu prietenii sunt așteptați la Dacia Romanian Dining, la „Wine&Dine Party”. Invitatul special al serii  va fi nimeni altul decât DJ Sebastian Argăseală, alături de gazda evenimentului, Adrian Iancu, care va fi sufletul petrecerii. Buzoienii sunt așteptați să petreacă începând cu ora 18.00. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0747.025.375.

After City Balkanic Club

Buzoienii sunt așteptați la o petrecere de pomină, sâmbătă, 25 iunie, la After City Balkanic Club. Una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, Theo Rose, vine la Buzău pentru un show de excepție. Începând cu ora 21.30 buzoienii sunt așteptați la party. Prețul unui bilet este de 120 lei VIP, 100 lei acces normal, 70 de lei presale până la data de 19 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare