Monden

Irina Fodor, peripeții prin America

Aventura Irinei Fodor la filmările de pe continentul american continuă, iar buzoienca savurează din plin momentele din America Express. De această dată, simpatica prezentatoare a făcut haz de necaz, după ce și-a cumpărat un produs mult prea mic pentru necesitățile ei. Pentru că „Drumul aurului” se întinde pe distanța a 7.000 de km, iar călătoria prin America de Sud poate fi de multe ori obositoare și plină de peripeții, ea s-a hotărât să-și comande un scaun pliabil. Din păcate, socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg: buzoianca s-a trezit cu un produs mult prea mic pentru statura ei. „Am făcut mare afacere în Mexic! Era momentul să mi se întâmple și mie una din fazele astea, când comanzi online și primești altceva decât te așteptai”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

Prezentatoarea de la America Express a distribuit un clip prin care a încercat să le arate fanilor cât de bine se stă pe scaunul achiziționat online, stârnind mii de zâmbete și aprecieri. Peste 11.000 de fani au vizionat clipul simpatic postat de Irina Fodor, s-au amuzat și au încurajat-o. „E bun că poți să-l cari ușor. Îl bagi în buzunar”, i-a scris un fan.

Potrivit click.ro, aceasta nu e prima ei peripeție în săptămânile de când filmează pentru noul sezon din show. Din păcate, Irina a avut parte de ceva ghinion în primele zile de la filmări. De această dată, lucrurile au fost mult mai serioase. Prezentatoarea s-a confruntat cu probleme de sănătate și nu a ezitat să transmită acest lucru pe pagina ei de Instagram. Soarele puternic de pe tărâmurile mexicane i-a provocat o alergie, deși Irina susține că a folosit o cremă cu „protecție mare. „Îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, a povestit Irina pe rețeaua de socializare, la începutul acestei săptămâni.

În tot acest timp, Răzvan Fodor trece mai greu peste această perioadă în care Irina este plecată la filmările la America Express. Nu se distrează așa tare, ci mai degrabă înțelege ce înseamnă a avea grijă de casă și de copil. „E greu, copil, spălat, mâncat, călcat, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate nevestelor că știu să aibă grijă de noi”, a declarat Răzvan.

Nu este prima oară când buzoianca își lasă soțul singur, însă, dacă anul trecut Răzvan Fodor a povestit cât de greu i-a fost, acum a decis să nu se mai plângă, însă din când în când își informează fanii, pe Instagram, despre cum îi merge în perioada această. „Sunt singur de aproape o lună, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vaiet, dar apaluze, asta este pentru neveste!”, a scris Răzvan Fodor pe pagina sa de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare