Actualitate

Unde mergem în week-end?

Vrei să mergi în oraș în week-end și să te bucuri de concerte, spectacole de teatru, expoziții, filme și competiții sportive? OPI­NIA îți prezintă, la fiecare sfârșit de săptămână, programul evenimentelor ce vor avea loc începând de vineri și până duminică.

Galeriile de Artă

La Galeriile de Artă ce aparțin de Centrul Județean de Cultură și Artă s-a des­chis pe data de 2 decembrie expoziția etnografică „Dea­lul Istrița”. Participă colecționari de artă populară: Elena Gramer, Aurelia Lazăr, Marian Apostol, Ana Radu, Marian Vasile, Maria Anton, Alina Ignătescu și Maria Croitoru. Expoziția este deschisă până la sfârșitul lunii ianuarie.

Muzeul Județean

La Muzeul Județean Buzău este deschisă expoziția ,,Războiul din Afganistan văzut prin obiectivul foto al militarilor români 2001-2021”, organizată în parteneriat cu Divizia 2 Infanterie „Ge­tica” și cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Buzău. Până la data de 15 ianuarie, buzoienii vor putea vizita această expoziție.

Premiere la Happy Cinema

  • Premiera filmului ,,The King’s Man: În­ce­putul” va avea loc vineri, 7 ianuarie, la Happy Cinema Buzău, la ora 18.30. Pasionații de acțiune sunt așteptați în sala de cinema pentru a vedea cum cei mai mari tirani și asasini ai lumii pun la cale un război care ar urma să extermine mili­oane de oameni.
  • Buzoienii care iubesc genul thriller trebuie să știe că la Happy Cinema pot vedea vineri, 7 ianua­rie, premiera filmului ,,The Many Saints of Newark”.

Premiere la Cinema City

  • Filmul ,,355” își are premiera pe 7 ianuarie. Buzoienii care vor să vadă un film de spionaj sunt așteptați la cinema.
  • ,,Trei etaje”, o comedie – dramă, vine pe marile ecrane în data de 7 ianua­rie. Acțiunea filmului se petrece pe o perioadă de 10 ani și obligă personajele să facă față conflictelor care afectează relațiile dintre frați, părinți și copii, soți și soții.

Articole similare