Sport

HC Buzău a revenit la antrenamente. Cantonament local și meciuri amicale până la reluarea campionatului

După scurta vacanță de care au avut parte în perioada Sărbătorilor, handbaliștii de la HC Buzău au revenit la antrenamente la mijlocul acestei săptămâni. Nimic spectaculos nu se va întâmpla în perioada de pauză care urmează. Pre­gătirea se va derula pe plan local și va fi completată cu cel puțin două jocuri amicale, împotriva unor adversari pe care staff-ul buzoian urmează să-i stabilească. Nici la nivelul lotului nu se anunță mutări semnificative.

,,Am început pregătirea în vederea începerii returului campionatului, o să o facem aici, la Buzău, n-o să plecăm în niciun cantonament. Vom avea, cred, două partide amicale, încă nu am perfectat adversarii împotriva cărora vom susține aceste partide, sunt mai multe variante. În privința transferurilor, dacă vom găsi pe cineva să vină cu un plus de valoare la echipă și să ne ajute, cu siguranță vom face toate eforturile pentru  a-l aduce .Dar în iarnă jucăto­rii buni pe piață sunt foarte puțini, pentru că nimeni nu vrea să se despartă de un jucător bun pe care îl are sub contract la mijlocul campionatului și să facem transferuri doar de dragul de a cheltui bani nu o să facem”, a spus președintele HC Buzău, Georgian Băducu.

Băieții lui Pero Milosevic vor avea parte de o primăvară plină de emoții. Doar locul 10 după 15 etape, adică un tur și primele două etape din retur, la un singur punct distanță de locurile de baraj, HC Buzău este obligată să strângă rândurile și să urce din nou în prima jumătate a clasamentului. Liga Națională de handbal masculin se va relua pe 3 fe­bruarie, cu etapa a 16-a, când HC Buzău o va întâlni în deplasare pe CSM Focșani. Primul meci oficial din noul an la Sala Sporturilor va fi pe 6 februarie, împotriva Universității Cluj.

Articole similare