Actualitate

Unde mergem în week-end?

Vrei să mergi în oraș în week-end și să te bucuri de concerte, spectacole de teatru, expoziții, filme și competiții sportive? OPI­NIA îți prezintă, la fiecare sfârșit de săptămână, programul evenimentelor ce vor avea loc începând de vineri și până duminică.

Galeriile de Artă

  • Până la data de 9 decembrie, la Galeriile de Artă „Ion Andreescu”, sala de la etaj, are loc expoziția „Cromo-Forme”, o expoziție de pictură și ceramică aparținând artiștilor plastici Valeriu Șușnea, președintele UAP Buzău, și Ovidiu Ionescu.
  • La Galeriile de Artă ce aparțin de Centrul Județean de Cultură și Artă s-a deschis, pe data de 2 decembrie, expoziția etnografică „Dealul Istrița”. Participă colecționarii de artă populară Elena Gramer, Aurelia Lazăr, Marian Apostol, Ana Radu, Marian Vasile, Maria Anton, Alina Ignătescu și Maria Croitoru. Expoziția este deschisă până la data de 31 ianuarie 2022.

Muzeul Județean Buzău

  • La Muzeul Județean Buzău este deschisă expoziția ,,Războiul din Afganistan văzut prin obiectivul foto al militarilor români 2001-2021”, organizată în parteneriat cu Divizia 2 Infanterie „Ge­tica” și cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Buzău. Până la data de 15 ianuarie 2022, buzoienii vor putea vizita această expoziție.

Muzeul Municipal „Octavian Moșescu” Rm. Sărat

  • La Muzeul Municipal ,,Octavian Mo­șescu” din Râmnicu Sărat buzoienii pot vizita expoziția ,,Scoar­țe și peretare româ­nești”, din colecția Amelia Papazissu, tezaur uman viu UNESCO, 2013.

Premieră la Happy Cinema

  • Vineri, 3 decembrie, ,,Annette”, o dramă poate fi vizionată de buzoieni în premieră, începând cu ora 15.30. Prețul unui bilet întreg este 17 lei, iar copiii vor plăti 16 lei.
  • Sâmbătă, 4 decembrie, buzoienii sunt așteptați să vadă în premieră filmul ,,Sing 2 – Hai să cântăm din nou”, începând cu ora 11.30.

Articole similare