Educație

Un elev al Școlii Nr. 7, calificat la faza națională a Concursului Național „Lazăr Edeleanu”

La începutul lunii martie s-a desfășurat etapa județeană a Concursului Național de Chimie „Lazăr Edeleanu”. La această competiție, la nivel județean au participat 128 elevi . Au fost obținute trei punctaje care au clasat trei elevi pe locul al III-lea. Au mai fost cinci premii II. Pe primul loc s-au situat patru elevi, trei  cu un punctaj de 91 de puncte și unul cu 100 puncte; au mai fost obținute mai multe mențiuni și mențiuni speciale. Sabin Alexandru Clinciu, elev în clasa a VII-a C al Școlii Nr. 7 din Buzău, s-a calificat la faza națională a acestei competiții, ce va avea loc în data de 12 mai. Profesorii săi i-au adresat felicitări pentru acest rezultat demn de laudă și i-au urat succes și la națională.

Rezultate deosebite s-au înregistrat la Școala Nr. 7 și de către elevii participanți la Concursul Național de Matematică „LuminaMath”.

Au obținut mențiune elevii: Nicoleta Cristea, Sebastian Gabriel Simion, Matei Gabriel Ghiță, Ianis Gabriel Moise, Sofia-Ioana Bucur, Mihail Ștefan Radu, Vlad Ștefan Voica. Au fost și premianți pentru Școala Nr. 7. Este vorba despre Amalia Gabriela Căploiu, Elis Anica și Sofia Guță, care au obținut locul al III-lea și Daria Maria Tănăsescu, David Gabriel Bulgaru și David George Dragormir, clasați pe locul al II-lea.

Un comentariu

  1. Bună ziua! Vedeți că la clasa 7 s-a calificat un elev de la C.N Mihai Eminescu cu 67 de puncte!

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker