Economic

Un copil devine mai increzator prin educatie la scoala particulara sector 1 – Teddybar

Interesul parintilor fata de educatia copiilor se concretizeaza in urmatoarele actiuni:

  • cautarea cele mai bune scoli din apropierea locuintei;
  • cautarea celor mai buni profesori, să aiba experienta, dar sa fie si rabdatori in acelasi timp si sa transmita cunostinte stiintifice pe intelesul copiilor;
  • inscrirea la cursuri optionale si participarea la cursurile intensive de limbi straine.

Scoala il ajuta pe copil sa invinga timiditatea, sa aiba incredere in el si sa comunice adecvat cu interlocutorii lui. Imaginea pe care o are copilul despre el este foarte importanta si pentru ca un copil devine mai increzator prin educatie la scoala particulara sector 1, multi parinti rezerva din timp locuri pentru copiii lor la Teddybar.

Este greu pentru o mama activa, care nu are un salariu foarte mare sa gaseasca o bona pentru copilul ei pe care sa o plateasca lunar cu suma de 2000 de lei. Bona nu poate acoperi nevoile educationale ale copilului pentru ca:

  1. Nu are pregatire psihopedagogica si nu stie nimic despre particularitatile copilului la aceasta varsta.
  2. Nu are abilitatea sa il conduca spre invingerea timiditatii si socializare. La cresa sau la gradinita, micutul poate interactiona atat cu alti copii de varsta lui, cat si cu adultii care au grija de copii.

La Teddybar, efectivele  mici de copii din fiecare clasa permit supravegherea atenta si acordarea unei atentii speciale fiecaruia. Sunt 15 copii in clasa, prin urmare fiecare poate fi ascultat, incurajat, pus sa povesteasca sau sa prezinte desenul realizat.

Inca de la sosirea la cresa, gradinita sau scoala, copiii sunt triati atent pentru ca sanatatea lor primeaza. Intreg personalul este dedicat copiilor, securitatea lor fiind garantata.

Teddybar inseamna studierea intensiva a doua limbi straine de circulatie internationala, importante prin faptul ca in engleza si in germana apar cele mai valoroase articole si studii stiintifice din lumea intreaga.

Evident ca la aceasta varsta copiii nici nu publica, dar nici nu citesc aceste reviste, dar se pregatesc de acum pentru o stralucita cariera academica.

Increderea in propria persoana, starnirea curiozitatii, pasiunea pentru lectura si perfectionarea abilitatilor de comunicare sunt beneficii garantate copiilor care sunt inscrisi la Teddybar si motive de multumire pentru parintii care au ales acest furnizor de educatie.

Exista programe normale pentru copii, prescolari si elevii din ciclul primar, dar si progam prelungit si programul „scoala dupa scoala”.

Programul prelungit inseamna si asigurarea tuturor meselor zilnice, alimentele fiind proaspete si echilibrate pentru asigurarea necesarului energetic pentru aceasta varsta.

Copiii au nevoie de hrana sanatoasa sa creasca sanatosi, dar sa le si asigure energia necesara pentru a se juca, a zburda.

Incurajarea intrebarilor si oferirea unor raspunsuri corecte si formulate pe intelesul elevilor sunt alte puncte tari ale scolii particulare de la Teddybar. Abundenta orelor de comunicare in limba romana, dar si in limbile germana si engleza formeaza comunicatori eficienti care vor fi capabili sa negocieze pentru ideile lor si pentru ceea ce doresc sa obtina.

Progresul elevilor este vizibil si continuu, astfel incat numarul cuvintelor din vocabular este mult mai mare in cazul copiilor de la Teddybar comparativ cu copiii scolarizati in alte unitati de invatamant.

Aici, dupa indeplinirea sarcinilor didactice, copiii au timp sa se joace si sa practice sport, sa fie sanatosi si bine dezvoltati.

Paleta optionalelor este vasta si raspunde fiecarei exigente a parintilor, dar are in vedere si valorificarea talentelor sau potentialului copiilor.

Exista optionale de pian, de origami, de desen, de teatru si de dans, dar si de tenis de camp si inot.

Parintii sunt ingrijorati cand nu au cu cine sa isi lase copilul, fiindca este greu de gasit o persoana de incredere care sa ii asigure acestuia o educatie aleasa.

Teddybar poate avea grija de copiii romanilor de dimineata pana seara, chiar si in vacanta de vara si ce poate fi mai bine decat atat.

Mama vrea sa poata sta serile cu cel mic, sa isi petreaca zilele libere de la sfarsitul saptamanii cu el. Tata doreste sa mestereasca sub privirile admirative ale baiatului sau. Acum aceste lucruri minunate sunt posibile si copiii nu trebuie sa fie dusi verile la bunici la tara sau la unchi si matusi.

Scoala de vara este placuta si reuseste sa tina si familia unita, dar si sa ii faciliteze copilului reinceperea anului scolar in septembrie.

Legatura cu scoala se pastreaza in cel mai placut mod cu putinta, astfel incat toata lumea este pe deplin satisfacuta.

Poate ca parintii sunt ocupati si obositi si nu isi pot duce copiii la muzeu sau la teatru. Teddybar nu neglijeaza educatia culturala a copiilor, de aceea multi parinti solicita din timp inscrierea copiilor lor la aceasta scoala particulara.

In timp ce parintii fac rost de banii necesari pentru plata utilitatilor, pentru cumpararea alimentelor si a produselor necesare mentinerii curateniei personale, la Teddybar, copiii lor sunt educati frumos si li se acorda intreaga atentie de care au nevoie.

Aici, salile de clasa sunt mereu curate, aerisite, dezinfectate, astfel ca sanatatea este garantata. Copiii invata in curatenie, fiind initiati sa traiasca frumos si sa se bucure de viata.

La sfarsitul anilor de studii, absolventii Teddybar sunt capabili:

  • sa discute elegant si expresiv cu toti interlocutorii lor;
  • sa se adapteze societatii in care traiesc;
  • sa studieze, valorificand informatiile la care au acces si sa invete pe tot parcursul vietii, pentru ca profesorii de aici au avut grija sa le starneasca mereu curiozitatea.

Teddybar este etalon in Romania pentru calitatea premium a educatiei pe care o furnizeaza parintilor care isi aduc copiii aici.

Atat oferta educationala, cat si tarifele sunt la vedere pe site. Exista transparenta totala, iar la categoria Noutati se afla tabara de vara in limba engleza.

 

Articole similare