Sport

Un club cu stadionul suspendat ia în calcul să joace la Buzău

După FCSB, şi marea rivală din Liga a 2-a ar putea juca la Buzău câteva din meciurile considerate pe teren propriu. Pedepsită drastic de Comisia de Disciplină din cadrul FRF urmare a incidentelor violente din derby-ul cu Dinamo, CSA Steaua Bucureşti s-a ales cu arena din Ghencea suspendată pentru patru etape. În aceste condiţii, „militarii” au în vedere două posibile destinaţii pentru a juca următoarele patru partide de pe teren propriu: stadionul din Giurgiu şi stadionul „Gloria” din Buzău.

Prima variantă luată în calcul este arena din Giurgiu care, dacă se va prezenta în condiţii optime şi va primi toate aprobările, va fi aleasă de Steaua pentru a găzdui meciul contra Chindiei Târgovişte, din play-off-ul Cupei României. Cealaltă soluţie la care ar putea apela steliştii este stadionul din Crâng, numai că această variantă este privită deocamdată cu rezerve. Steaua se teme că publicul ar putea fi unul ostil, odată pentru simpatiile sale FCSB-iste, iar, în al doilea rând, din cauza reacţiilor virulente ale antrenorului Gloriei, Cristi Pustai, care a criticat decizia Federaţiei de a da dreptul Stelei de a evolua în play-off-ul din Liga a 2-a, cu toate că echipa nu are drept de promovare.

Steaua este nevoită să plece din Ghencea pentru următoa­rele patru meciuri: 28 septembrie, ora 16.30, cu Chindia, în Cupa României, în al doilea week-end din octombrie, cu Poli Timişoara, în al treilea week-end din octombrie, cu Oţelul Galaţi şi în primul week-end din noiembrie, cu Unirea Dej, ultimele trei în campionat.

Articole similare