vineri, 03 iulie 2020

Un chinez și doi buzoieni, în arest, după un scandal cu săbii și bâte

Un cetățean chinez și doi buzoieni au ajuns în arest pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv lovire sau alte violenţe în urma unui scandal care avut loc duminică seară într-un local de pe strada Al. Marghiloman.

Conflictul s-a iscat în jurul orei 18:00, între patronul restaurantului și un vecin al acestuia pe fondul unor neînțelegeri mai vechi din cauza gălăgiei de la local. Cei doi s-au luat la ceartă care însă a degenerat într-o bătaie în toată regula. La un moment dat patronul restaurantului chinezesc ar fi scos sabia și l-ar fi tăiat la mână pe vecinul său. Revoltați, fiii bărbatului au ripostat, chinezul fiind lovit cu bâta în cap.

Ambii bărbați ar fi fost transportați la spital, însă viața nu le este pusă în pericol. Polițiștii au ajuns la fața locului și au început o anchetă.

Apropiații bărbatului tăiat la mână de chinez au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Buzău pentru audieri.                      

Din cercetări a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict între proprietarul localului – un cetățean chinez de 32 de ani şi doi buzoieni de 34, respectiv 36 de ani, vecini cu locația în care funcționează restaurantul.

Din verificări a reieșit că  în conflict a mai fost implicat un alt buzoian, prieten al cetățeanului chinez, toţi cei implicaţi agresându-se reciproc.

Polițiștii au reţinut pentru 24 de ore trei dintre persoanele implicate în altercaţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv lovire sau alte violenţe.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub coordonarea Parchetului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!