marți, 13 aprilie 2021

Un buzoian se iubește cu o fostă glorie a gimnasticii românești

Diana Bulimar este una dintre cele mai bune gimnaste ale lotului național din ultimii zece ani. Fosta sportivă olimpică și buzoianul Radu-Ștefan Dumitrache s-au întâlnit anul trecut într-o tabără de fotografie și s-au îndrăgostit pe loc. La aproape o jumă­tate de an de la debutul relației, Diana a decis să se mute cu iubitul ei, pentru a se putea bucura și mai mult de frumoasa lor poveste de dragoste. Diana și Radu au fost invitați recent în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV și acolo au făcut marele anunț.

„Ne-am cunoscut într-o tabără de fotografie. Eu am cunoscut-o ca Diana, nu ca Diana Bulimar. Cam după patru zile de când ne-am văzut prima oară, după o drumeție de 14 kilometri în soare, s-a întâmplat totul”, a spus buzoianul.

,,Bineînțeles că <­băia­tul> din relație, adică eu (n.r., Diana) a început conversația. A fost natural totul. La două luni după ce ne-am cunoscut, Radu m-a întrebat dacă sunt dispusă să renunț să mai stau toată ziua <în canapeaua mea> pentru a mă duce să stau <în canapeaua lui>. M-am mai gândit două luni și am acceptat”, i-a povestit Diana lui Cove. Sportiva a mai spus că Radu o îndea­mnă mereu să facă fel de fel de lucruri noi și o susține în deciziile pe care le ia.

Radu este fotograf și videograf, iar pentru că se înțeleg atât de bine în tot ceea ce fac, au decis să-și facă un podcast pe You­Tube în care Diana să fie în fața aparatelor de filmat, iar buzoianul în spatele lor. „Vrem să dăm drumul unui podcast în curând, eu în fața camerei, iar el, în spate. Sperăm să avem invitați cât mai frumoși. Vor fi oameni din lumea sportului și, zic eu, va fi o surpriză plăcută pentru gimnastică. Cred că toată lumea întreabă gimnastele aceleași lucruri mereu. Eu vreau să vorbim și despre alte lucruri, despre ce se întâmplă în viața de după sport. Pentru că viața de după performanțele spor­tive este un subiect tabu în gimnastică”, a explicat Diana Bulimar.

Diana, în vârstă de 25 de ani, a câștigat două campionate europene și două medalii olimpice, participând ultima dată la Jocurile Olimpice din vara anului 2012; în 2016 însă, ea a decis să se retragă din lumea sportului, din cauza mai multor accidentări. Diana s-a născut la Timișoara pe 22 august 1995 și face gimnastică de la 4 ani. Sportiva s-a mai implicat în trecut în campanii de conștientizare a ­pro­blemelor  tabu ale femeilor, când a postat în mediul online o serie de fotografii cu ea topless pentru a atrage atenția publicului asupra „bullyingului fizic și psihic, venind atât din partea social media, dar și din așteptările noastre de la noi, din cauza stan­dardelor societății”, după cum declara Diana atunci.

Înainte de a-l cunoaște pe actualul iubit în vara anului trecut, Diana a fost cuplată tot cu un buzoian, Gabriel Nedelcu (fratele lui Bentiță – Alexandru Nedelcu), unul dintre concurenții de la rea­lity showul la care a participat și ea, „Exatlon”.

loading...