Actualitate

Un buzoian a provocat un accident pe Autostradă. Opt copii au ajuns la spital

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit, sâmbătă dimineața, în jurul orei 3.00,  la un accident rutier produs pe A1, la km. 268+100m, pe sensul Sebeș – Sibiu, în zona Cristian.

„Din cercetările efectuate a rezultat că șoferul unui microbuz transport persoane, de capacitate 8+1, pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa și pe care l-a proiectat apoi în parapetul din dreapta. Cei 11 pasageri din microbuz, dintre care 8 minori, precum și șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Avrig, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, potrivit tribuna.ro.

Șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Buzău, a fost sancționat cu o amendă în valoare de 870 de lei pentru transportul mai multor persoane în autovehicul decât este prevăzut prin construcție.

Reprezentanții ISU Sibiu au mobilizat la locul accidentului trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere.

„În accident au fost implicate 13 persoane, dintre care 8 minori și 5 adulți.  Din fericire cei 8 minori cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, nu au fost răniți, însă pentru siguranță, au fost transportați la CPU Luther. Minorii au fost însoțiți de o femeie în vârstă de 36 de ani care prezenta contuzii minore”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

De asemenea, au mai fost transportați la UPU Sibiu conștienți un tânăr de 18 ani cu un traumatism cranio-cerebral; un bărbat în vârstă de 56 de ani cu o contuzie toracică și un alt bărbat de 36 de ani cu contuzii minore.

 

Articole similare