Monden

Un buzoian, la „Arena Leilor” de la ProTv

Cosmin Răileanu, un tânăr antreprenor din judeţul Buzău, este hotărât să dezvăluie planul de afacere din spatele conceptului Vindem-Ieftin.ro ­des­pre vânzarea materialelor de construcţii în mediul online, în faţa juriului din cadrul emisiunii „Imperiul Leilor” de la ProTV. Sediul firmei buzoianului este în Râmnicu Sărat.

Businessul este prezent pe piaţa materialelor de construcţii de şase ani, o perioada cu multe încercări, dar şi foarte multe rea­lizări şi zile memorabile, pe care fondatorul acestui concept, Cosmin Răileanu, le va dezvălui investitorilor, în emisiunea difuzată, cel mai probabil, miercuri seară, de la ora 20.30, la PRO TV.

„Mi-am propus să ating imposibilul”

„Mulţumirea clientului şi faptul că acesta devine ambasadorul conceptului nostru sunt cele mai mari satisfacţii într-un business de succes. A fost nevoie de foarte multă voinţă şi ambiţie, deoarece presiunea concurenţei tradiţionale s-a simţit destul de intens, însă atunci când crezi destul de mult în visul tău, poţi atinge chiar… Imposibilul. Şi aşa mi-am propus!” a spus General managerul Cosmin Răileanu.

Anul 2019 a fost un an istoric pentru afacerea buzoianului, care a atins  vânzări în valoare de 4.000.000 euro, la un număr de 8.000 de comenzi. Iar motivul participării lui în emisiunea cu marii investitori este pragul de 100 ­mi­lioane, cu ajutorul unei ­fin­anţări din partea unui jurat al „Imperiul Leilor”.

Cine sunt juraţii emisiunii

Reamintim că „Imperiul Leilor” este un reality show, difuzat pe PRO TV, care le oferă ocazia antreprenorilor să pri­mească o finanţare din partea juriului, format din cinci oameni de afaceri de succes din România: Daniela Mariscu – CEO Aqua Azur, Monica Cadogan – CEO Vivre, Cristian Oneţiu – om de afaceri şi co-fondator LifeCare, Dragoş Petrescu – acţionar al business-ului City Grill şi Mohammad Murad – Proprietarul lanţurilor de hoteluri Phoenicia.

Cine este Cosmin Răileanu

Cosmin Răileanu se ocupă de vânzarea online a materialelor de construcţii la nivel naţional, dar şi internaţional. Platforma sa este 100% transparentă şi oferă posibilitatea persoanelor interesate de materiale de construcţii să cumpere din lista  cu materiale (minim cinci produse diferite) cu 10-15% mai ieftin decât în depozitele clasice şi hipermarketuri. Pe lângă preţul competitiv de pe piaţă, acesta poate fi negociabil în funcţie de cantitate. Casa de comenzi condusă de buzoian oferă şi consultanţă de specialitate gratuită, dar şi o gamă variată de materiale de construcţii, care pot fi livrate pe comandă, oriunde în România.

Articole similare