Actualitate

Drumul expres Buzău-Brăila, proiectat de sucursala în România a unei firme spaniole

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat luni semnarea, cu firma Ingenieria Especializada Obra Civil E Industrial S.A. a contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic de execuţie pentru drumul expres Buzău – Brăila. Contractul are o durată de 24 de luni, iar valoarea este de circa 16,6 milioane de lei, fără TVA.

CNAIR a elaborat şi depus în data de 19 decembrie 2018 Aplicaţia de Finanţare pentru proiectul “Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie pentru Drumul Expres Buzău-Brăila” în vederea obţinerii de finanţare nerambursabilă alocată prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului, ca parte din reţeaua TEN-T Globală, este îmbunătăţirea competitivităţii economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport care facilitează integrarea economică în UE, contribuind astfel la dezvoltarea pieţei interne cu scopul de a crea condiţiile pentru creşterea volumului investiţiilor, promovarea transportului durabil şi a coeziunii în reţeaua de drumuri europene.

Ingenieria Especializada Obra Civil E Industrial S.A. din Madrid – Spania are sucursală în Bucureşti din 2004 şi a avut o cifră de afaceri în 2018 de 8.043.060 lei, cu o creştere de 119% faţă de 2017, potrivit risco.ro.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker