marți, 22 septembrie 2020

Un buzoian joacă alături de Colin Farrell și de fiica lui Johnny Depp într-un film american

„Am avut ocazia să lucrez alături de actorii din rolurile principale”

Ziarele din toată lumea au publicat recent imagini cu trei actori celebri de la Hollywood pe străzile din București. Este vorba despre Colin Farrell (43 de ani), de Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp și a cântăreței Vanessa Paradis, alături de Isaac Hempstead Wright, interpretul lui Bran din „Urzeala tronurilor”, actori care filmează în această vară în România un science-fiction care a atras deja atenția criticilor. „Voyagers” este regizat de Neil Burger, cunoscut pentru filmele The Illusiont (2006), Limitless (2011), The Upside (2018) și Divergent (2014), care a ales să filmeze cele mai multe scene a noului său film la studiourile Buftea.

În această companie selectă îl regăsim și pe buzoianul Vlad Ionuț Popescu, student în anul III la UNATC, secția actorie. Buzoianul face parte din castingul blockbusterului american având ocazia să colaboreze direct cu actorii de la Hollywood.

„Apar cam jumătate din film”

„Chiar dacă rolul meu nu este unul de amploare, am apariții dese în film. Apar cam jumătate din film alături de mai mulți sau mai puțini oameni. Am avut inclusiv ocazia să lucrez alături de actorii din rolurile principale”, a declarat pentru OPINIA Vlad Ionuț Popescu.

Filmările din România au început la jumătatea lunii iunie, însă nu se știe cât vor dura. Alte locuri de filmare, alese de echipa lui Neil Burger, nu au fost anunțate public până acum. „Voyagers”  urmează să fie lansat în cursul anului 2020, însă data oficială va fi stabilită în funcție de modul în care decurg filmările.

„Suntem 30 de copii trimiși în spațiu să populeze o altă planetă”

În ceea ce privește subiectul filmului, întâmplarea face ca scenariul să fie inspirat din „Împăratul Muștelor”, romanul lui William Golding, devenit o operă clasică a literaturii universale, și care stă la baza spectacolului de teatru cu același nume în care buzoianul joacă momentan la Teatrul Excelsior.

„Realizatorii filmului nu au știut că eu joc în spectacolul <Împăratul Muștelor>, cum nici eu nu am știut inițial că filmul se bazează pe acest roman. Ei au aflat ulterior, deci nu a contat acest lucru în alegerea mea în distribuția filmului. Povestea filmului este destul de complicat de descris. Suntem 30 de copii trimiși în spațiu să populeze o altă pla­netă. Alături de noi se re­găsesc și actorii din rolurile principale, care, la începutul filmului, sunt învățați doar să facă lucrurile metodic. Mai mult nu cred că am voie încă să spun din cauza contractului pe care l-am semnat”, a mai declarat pentru OPINIA Vlad Ionuț Popescu.

Potrivit informațiilor făcute publice până acum de echipa care realizează filmul „Voyagers”, scenariul pre­vede ca personajul interpretat de Colin Farrell, căpitanul adulților, să fie ucis în mod misterios, iar societatea tine­rilor cade în haos, revenind la o stare primitivă, tribală, împlinindu-și dorințele cele mai primitive și animalice.

Colin Farrell este unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, jucând alături de cele­brități precum Anthony Hopkins, Angelina Jolie, Val Kilmer, Jared Leto („Alexander”), Tom Cruise („Minority Report”), Bruce Willis („Hart’s War”),  Chris­topher Plummer, Christian Bale („The New World”), Samuel L. Jackson (S.W.A.T.), dar și sub bagheta unor mari regizori, precum Steven Spielberg, Woody Allen și Oliver Stone.

În ciuda vârstei sale, buzoianul Vlad Ionuț Popescu are o ascensiune impresio­nantă. Deși încă student, tânărul actor, care s-a remarcat încă din perioada liceului (Colegiul Hasdeu), a fost distribuit deja în spectacole de teatru importante, pe marile scene din București. Este vorba despre spectacolul „Pădurea spân­zuraților” de la Teatrul Național, în regia celebrului Radu Afrim, „Împăratul muș­telor” de la Teatrul Excelsior, în regia lui Tudor Lucanu, sau „Medea’s Boys” de la Teatrul Apollo 111, în regia Andrei Măjeri.

loading...
error: Content is protected !!