marți, 24 noiembrie 2020

Rugăciunea care l-a lăsat pe un râmnicean fără bani

Escrocii nu duc lipsă de idei atunci vor să facă rost de bani. Spre exemplu, o femeie de 40 de ani din Prahova, sub pretextul că vrea să dea de pomană unui bătrân din Rm. Sărat, printr-o metodă nemaiîntâlnită până acum, i-a furat acestuia economiile.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, în ziua de 7 iunie, femeia ar fi abordat un râmnicean în vârstă de 77 de ani și, sub pretextul că ar vrea să-i ofere pomană, l-ar fi determinat să-i schimbe o bancnotă de 200 de lei, pentru a-i lăsa și o sumă de bani. După ce ar fi primit bancnota, bărbatul ar fi plecat într-o altă cameră pentru a aduce banii schimbați. La întoarcere, femeia l-a îndemnat să zică o rugăciune de mai multe ori, prahoveanca lăsându-i impresia că iese din locuință. De fapt, în acest timp, bănuita s-a deplasat în camera în care a observat că bătrânul își ținea banii și i-a sustras 2.400 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, acum la aproape trei luni de la comiterea faptei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale de la Poliția municipiului Rm. Sărat continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a prahovencei.

loading...
error: Content is protected !!