Actualitate

Un bărbat de 56 de ani prins de polițiști când sărea gardul cu un banc de lucru furat de la firma unde lucra

Un buzoian s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să fure din incinta societății unde era angajat. În data de 22 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău, aflați în exercitarea atribuțiilor, l-au surprins pe buzoianul în vârstă de 56 de ani în timp ce sustrăgea componente de lucru din incinta unei societăți cu obiect de activitate producerea de elemente prefabricate din beton. Bărba­tul a fost prins în timp ce încerca să sară gardul cu un banc de lucru. În momentul în care a observat echipajul de poliție, buzoianul a încercat să fugă, dar a fost prins. Prejudiciul a fost recupe­rat în totalitate și predat societății.

Polițiștii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru furt.

Tot miercuri, în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Secției de poliție rurală Pogoanele, aflați în ­exer­citarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență, au depistat un bărbat în vârstă de 45 ani din localitatea Smeeni în timp ce sustrăgea porumb de pe un teren agricol din comuna Luciu. În urma veri­ficărilor efectuate, s-a stabilit că terenul de pe care bărbatul a sustras plantele îi aparține unui localnic de 52 de ani.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Mărăcineni au fost sesizați de către un bărbat de 58 de ani, cu privire la faptul că a surprins două persoane care sustrăgeau mei de pe terenul său situat în extravilanul localității Vadu Pașii.

Imediat după primirea sesizării au fost identificate cele două persoane – un bărbat de 72 de ani și un tânăr de 17 ani, ambii din localitatea Cochir­leanca.

În apropierea locului săvârșirii faptei a fost găsit și o căruță cu cai ce aparținea bănuiților.

În ambele cazuri prejudiciile au fost recuperate și restituite păgubiților.

Față de bănuiți au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cercetările sunt continuate de către polițiști.

Articole similare