luni, 28 septembrie 2020

Ultima colectă mobilă de sânge din acest an, la Spitalul din Râmnicu Sărat

Ultima colectă mobilă din acest an a avut loc la Spitalul din Râmnicu Sărat, anunţă directorul Centrului de Transfuzii Buzău, Adriana Crăciun, care a reuşit, împreună cu conducerea Spitalului din Râmnicu Sărat să organizeze lunar, la sediul unităţii medicale, o colectă la care au participat, de fiecare dată, în medie 100 de donatori.

„Râmnicul, după centrul de Transfuzii Buzău, este al doilea bazin din care noi ne extragem  cei mai mulţi donatori. Am reuşit un lucru minunat. Am pornit de la faptul că, în una din campaniile noastre, care s-a întins pe două zile , vineri şi sâmbătă, am avut  atât de mulţi donatori încât le-am promis că vom face în fiecare lună în aşa fel încât oamenii să poată să vină la donare, să nu mai bată drumul până la Buzău. Şi, recunoaştem este o campanie de succes. Acolo mergem în mod obişnuit în ultima vineri din lună. Avem un număr constant de donatori, aproape de 100 şi suntem extrem de mulţumiţi”, spune directorul Centrului de Transfuzii Buzău, Adriana Crăciun.

Acum, pe final de an, colecta a avut loc pe 20 decembrie, iar directorul Centrului de Transfuzii a mulţumit colaboratorilor şi donatorilor râmniceni: „Mulțumim acestor oameni deosebiți, care donează de fiecare dată în număr mare și care se prezintă la fiecare trei luni la donare. Mulţumim conducerii spitalului, în special doamnei doctor Vasile, personalului medical care donează de fiecare dată, precum și domnului primar şi domnului Ceparu Florin, care ne ajută la promovarea acțiunilor de donare”.

loading...
error: Content is protected !!