Cultură

Trofeul „Romica Puceanu”, adjudecat de buzoianca Nadia Drăgan

Buzoianca Nadia Drăgan a mai obținut în acest week-end un valoros premiu pe care îl adaugă rezultatelor excelente pe care le-a obținut în ultimii trei ani. Ea se află, așa cum spuneam și la precedentele reușite din acest an, pe un trend ascendent al evoluției sale artistice.

Primele două premii obținute la început de an la Brăila au fost urmate de încă cinci în luna martie – respectiv trei la concursul național muzical organizat la Buzău și alte două la concursul „Codlea Song Fest” -, de Trofeul la Secțiunea interpretare „Nemuritorii”, „Trofeul grupei” la secțiunea interpretare pop internațional, Trofeul „Puiu Maximilian” și Trofeul Presei, toate la Festivalul de muzică pop și populară pentru copii și adolescenți „Bucharest music contest”, desfășurat la Sala de spectacole de la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti”.

Nadia Drăgan a mai adăugat, la finele săptămânii trecute, un valoros trofeu. Este vorba despre Trofeul „Romica Puceanu” pe care l-a obținut la Festivalul Național de Muzică Ușoară și Populară „Academia mini-vedetelor”. Ea a mai obținut în cadrul aceluiași concurs și Trofeul secțiunii interpretare.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker