Administrație

Trofeul Cupei Mondiale la Minifotbal a „strălucit” la Buzău de Ziua Națională

Trofeul Cupei Mondiale la Minifotbal, câştigat în urmă cu o lună de naţionala României, a „strălucit” într-un „cămin” nou, în inima judeţului Buzău, acolo unde putem spune că minifotbalul s-a „născut” la nivel național, prin desfăşurarea, în anul 2007, a primei ediţii a turneului final al Campionatului Naţional.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a fost cel care a propus ca trofeul să fie adus şi la Buzău, iar bucuria a fost cu atât mai mare cu cât evenimentul a avut loc de Ziua Naţională a României. Neagu a mulţumit, în numele locuitorilor judeţului, în special buzoienilor care au făcut parte din delegaţia sportivilor şi staff-ul echipei naţionale a României: Cristian Lupu (director tehnic), Emil Cotenescu (medic) și Saron Ionuţ Chirică (jucător).

„Fie ca acest trofeu să reprezinte nu doar o realizare sportivă, ci și o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de sportivi. Felicitări echipei și tuturor celor implicați în acest succes de excepție!”, a transmis preşedintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, într-o postare pe pagina personală de socializare. Reamintim că România este de şase ori campioană europeană la minifotbal şi mai are în palmares două medalii de bronz.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker