Monden

Trei buzoieni, omagiu muzical pentru Mihaela Runceanu

Artiști pentru artiști, cu vorbe frumoase, amintiri memorabile și șlagăre! Așa s-a desfășurat emisiunea „Drag de România mea” ce i-a avut ca invitați pe nepoții Mihaelei Runceanu și pe cântăreața și prezentatoarea Mădălina Manolache, cea care a câștigat numeroase premii speciale la festivalurile organizate în memoria ei.

O ediție de duminică a emisiunii prezentată de Fuego a fost marcată în stil muzical buzoian, întrucât povestea zilei s-a conturat în jurul omagiului adus regretatei Mihaela Runceanu. Cu emoții, cu povești din copilăria atent coordonată de bagheta profesoarei Mihaela, Andreea și Xenti Runceanu au rememorat cursul lor artistic modelat de artista buzoiană. Cei doi au spus că îi datorează în mare parte Mihaelei cariera și notorietatea de astăzi, dar și că muzica ei nu are moarte, indiferent de timp și vremuri.

Andreei și lui Xenti Runceanu li s-a alăturat, interpretând magistral o melodie aparte din repertoriul Mihaelei, și Mădălina Manolache, artist și moderator de televiziune. Mădălina este vocea care a câștigat numeroase premii speciale la festivalurile dedicate Mihaelei Runceanu, care a iubit-o și care i-a cântat mereu, cu drag, piesele. Momentan este realizator, producător de radio și televiziune, prezentator și artist, dar drumul muzical și l-a început acum 25 de ani, în competițiile muzicale la care a câștigat multe premii cântând melodiile Mihaelei.

Articole similare