Economic

O seară cu băieții – Ce puteți face pentru a petrece timp de calitate

Atunci când ești tânăr și grijile sunt mai puține ca de obicei, evenimentele speciale ar trebui bifate fără regrete. Într-o seară cu cei mai buni prieteni e rost de multă distracție, companie plăcută și activități interesante. 

Ce puteți face într-o asemenea seară, te întrebi? Iată în rândurile următoare câteva recomandări pe care să le iei în considerare atunci când pregătești o seară cu băieții.

Cum să vă distrați la o seară cu prietenii, acasă sau în oraș?

 Bere și fotbal

Dacă doamnele și domnișoarele adoră cumpărăturile și mersul la mall, în fiecare zi dacă s-ar putea, domnii preferă alt mod de a petrece timpul liber. Atunci când gașca se adună, poate fi vorba de un meci de calitate precum Real Madrid – Barcelona ce nu poate fi ratat. Sigur că discuțiile pornesc din primul minut al meciului, la fel și berile care acompaniază distracția, însă cu moderație pentru a înțelege ceva din partidă. Fluierul final nu poate decât să ofere în continuare timp de calitate pentru dezbaterile de după meci.

La cinema

O seară cu prietenii în oraș poate însemna și vizionarea unui film bun, mai ales dacă vremea este frumoasă și cheful de ieșit din casă pe măsură. Noutățile de la cinema apar în fiecare lună și mereu va fi ceva interesant de văzut. Important este să cădeți de comun acord asupra filmului și a persoanei care cumpără biletele online pentru a evita coada de la casă.

Party tematic

Vrei să dai o petrecere acasă și te gândești la o tematică anume cu care să îți impresionezi prietenii? Dacă aveți în comun pasiunea pentru filmele istorice sau pentru mașini, poți creiona un party tematic foarte ușor. 

Poți servi aperitivele din farfurii desenate cu mașini sau poți decora livingul cu obiecte în aceeași notă, unde nu ar trebui să lipsească luminițele colorate. În orice caz, doar simpla idee că pregătești un party tematic este suficientă pentru ca restul distracției să fie asigurat de prietenii care vin în vizită.

Seară de poker

Domnii adoră serile de poker. Și chiar dacă jocul este lăsat pe ultimul loc, de cele mai multe ori, ideea de a sta la masă și de a pălăvrăgi, alături de niște trabucuri achiziționate din timp, este tot ceea ce contează. Există o varietate de trabucuri online dintre care poți alege pentru tine și prietenii tăi.

În timp ce unii dintre amicii tăi se plâng de jobul stresant pe care îl au, ceilalți deja fac planuri de călătorie sau cel puțin își imaginează o destinație de vis și vor să împărtășească aceste lucruri cu cei de la masa de poker. Este clar o seară de distracție și ar trebui să profitați de moment.

La o degustare de vin

O altă idee interesantă de a petrece timp de calitate cu prietenii este degustarea de vinuri. Fie că este vorba de o adunare ad-hoc la tine acasă și câteva sticle de vin pe care le-ai pregătit din timp, fie că aveți programată o vizită la o cramă cu pretenții, ideea este simplă: să vă distrați la un pahar de vin bun.

Așadar, în funcție de stare și vibrații, serile cu prietenii pot căpăta imaginile de mai sus. Un vin bun, un trabuc și poate o peliculă interesantă pot fi ingredientele unei adunări de pomină cu cei mai buni amici.

 Sursă foto: Pexels.com

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker