Monden

FOTO / Transgender din Buzău, asistentă episodică a Iuliei Albu în „I.A. cu stil”

Are 29 de ani, îi place lumea modei, a culorilor şi îşi alege cu mare grijă în fiecare zi stilul vestimentar care o reprezintă, în funcţie de starea de spirit şi locul unde trebuie să meargă. Atenţia la detalii este un accent pe care Andreea se bazează mereu, mai ales în munca pe care o face ca make-up artist, iar pentru aceste calităţi Iulia Albu a ales-o ca asistentă în noua sa emisiune, ,,I.A. cu stil”, unde a participat la două „transformări”.

Andreea este transgender, pasionată de modă şi make-up, pe care vedeta a ales-o pentru curajul de a-şi asuma poziţia în societate şi pentru pasiunea pentru fashion. Iniţial, Andreea a fost vizitată de Iulia la Buzău ca şi candidată pentru noul format coordonat de vedetă; cum tânăra aplicase şi pentru postul de asistentă, Iulia a analizat-o mult mai în detaliu şi a cântărit decizia finală foarte bine, în favoarea buzoiencei. Andreea şi-a făcut publică povestea, precizând că doar tatăl său a sprijinit-o în această ale­gere, mama sa preferând să plece în străi­nătate din cauza ,,ruşinii” pe care o simţea atunci când se uita la băiatul său, Andrei, transformat într-o domnişoară stilată.

Momentele pe care a trebuit să le înfrunte noua Andreea au fost urâte şi de multe ori depresive, ea fiind la un pas de a-şi pune capăt zilelor. Însă curajul şi ambiţia de a se transforma într-un om normal şi într-o femeie frumoasă au învins orice prejudecată, azi Andreea trăindu-şi visul de a fi în lumina reflectoarelor, tocmai într-un format despre modă şi fashion, domeniu în care buzoianca se regăseşte complet.

În fiecare vineri, de la ora 18.00, la Antena Stars, Iulia Albu va putea fi urmărită în calitate de gazdă a emisiunii ,,I.A. cu stil”. Criticul de modă îi va ajuta pe cei care doresc să arate fabulos la cele mai importante evenimente din viaţa lor şi îi va consilia pas cu pas, alături de echipa sa, pentru ca, la final, apariţia lor să fie una cu adevărat stilată.

„Se anunţă un eveniment important în viaţa ta şi ai nevoie de ajutorul meu? Ai o nuntă, un botez, un bal sau, pur şi simplu, vrei să-ţi reinventezi stilul? Scrie-mi şi pregăteşte-te! Nu vei şti niciodată când vin în vizită!”, spune Iulia Albu. Cei care doresc să primească ajutorul echipei ,,I.A. cu stil” trebuie să îşi scrie povestea într-un mesaj privat, pe pagina de Instagram a Iuliei Albu.

Reamintim că, la finalul lunii iunie, Iulia Albu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV. Era, din anul 2018, gazda rubricii „Marţea neagră cu Iulia Albu” din emisiunea lui Măruţă. Anterior, Albu a colaborat cu Kanal D în perioada 2013-2018. Ea a fost unul dintre juraţii emisiunii „Bravo, ai stil!”, în primele patru sezoane. Ulterior, şi-a anunţat noua colaborare cu trustul Intact.

Articole similare