miercuri, 15 iulie 2020

Transferuri de top la HC Buzău!

• Interul stânga francez Leo Renaud-David şi portarul iranian Mohsen Babasafari

Alţi doi jucători de mare valoare se alătură proiectului HC Buzău. Echipa masculină de handbal a reuşit două noi transferuri în perspectiva sezonului viitor. După un nume nou pe banca tehnică, muntenegreanul Pero Milosevic, şi un altul, iranianul Allahkaram Esteki la linia de 9 metri, HC Buzău a obţinut semnăturile portarului ­ira­nian Mohsen Babasafari şi interului stânga francez Leo Renaud-David.

MOHSEN BABASAFARI (33 de ani) – portarul şi căpitanul naţionalei Iranului

Al treilea internaţional iranian din lot, după Shahoo Nosrati şi Allahkaram Esteki, Mohsen Babasafari a evoluat în ultimul sezon la Poli Timişoara, ca şi noul antrenor, Pero Milosevic. Anterior, Babasafari a mai jucat în România la Steaua Bucureşti. Mohsen a mai îmbrăcat, în Europa, tricoul turcilor de la Goztepe şi al ungurilor de la Tatabanya şi a făcut parte din echipa Iranului care a participat la Campionatul Mondial din 2015, din Qatar.

LEO RENAUD-DAVID (33 de ani) – inter stânga, Franţa

Noul sosit în tabăra buzoiană, interul stânga francez Leo Renaud David a evoluat în ultimele trei sezoane în Spania, la Bidasoa Irun, şi a marcat 46 de goluri în precedenta ediţie a Champions League. Anterior, Renaud-David a mai evoluat în ţara natală, la Amiens, Thuir, Istres şi Caen, dar şi în Spania, la Ciudad Encantada.

loading...
error: Content is protected !!