Economic

Tot ce trebuie sa stii despre HHC

Hexahidrocannabinol (HHC)  este un canabinoid extras din planta de canepa, asadar un compus natural. Dar planta de canabis conține în mod natural foarte puțin HHC, așadar substanța a fost produsă cu succes în laborator.

Hidrogenarea, procesul chimic de adăugare a atomilor de hidrogen la o moleculă, este esențială pentru procesul de sinteză. Adăugarea de hidrogen la moleculele din canepa pentru a produce HHC, iar această procedură este practicată din 1947. Acest canabinoid HHC a devenit disponibil pe scară largă datorită progreselor tehnologice care au crescut capacitatea de producție. Promovează starea de bine și oferă relaxare utilizand vape hhc, pe care le poti achitiona de la hempmarket.ro.

Cum funcționează HHC?

HHC este un canabinoid care poate fi ingerat, fumat sau administrat local. Deoarece este solubil în glicerină și alcool, poate fi luat ca tinctură sublinguală sau poate fi un adaos fantastic la dulciuri precum jeleurile.

Corpul tău folosește neurotransmițători, care sunt controlați de sistemul endocannabinoid al corpului, pentru a comunica plăcere creierului atunci când apreciezi o experiență, cum ar fi mâncarea unei mese minunate. Canabinoidul din HHC este ceea ce face ca nivelul serotoninei și dopaminei să crească după utilizare, oferindu-vă acea senzație de relaxare.

Vei avea un sentiment de relaxare. Tipul de tulpină, doza și metoda de consum al HHC, toate afectează cum te simți după ce îl administrezi. Greutatea corpului, înălțimea și metabolismul tau. vor juca, de asemenea, un rol, printre altele.

Pentru majoritatea oamenilor, o cantitate mică de HHC duce la un sentiment de relaxare ușoară. Durerile pot fi, de asemenea, ameliorate pentru unii consumatori, în special dacă HHC este administrat direct pe piele sub formă de unguent sau balsam.

De ce sa folosesti HHC?

CBD, CBG și alți canabinoizi au o varietate de aplicații beneficie. Un alt derivat care poate ajuta la producerea de efecte asemănătoare este canabinoidul HHC. Avantajul hexahidrocannabinolului se datorează gradului său scăzut de intensitate. Aveți un control mai precis asupra modului în care vă simțiți datorită acumulării treptate în organism.

Se crede că HHC are efecte puternice de calmare a durerii, antiinflamatoare și anti-anxietate. De asemenea, se crede că are proprietăți neuroprotectoare care pot ajuta la afecțiuni precum Alzheimer și boala Parkinson.

Efecte secundare

Următoarele reacții adverse sunt posibilități bazate pe ceea ce știm despre HHC, însă sunt necesare mult mai multe cercetări:

  • Ameţeală
  • Gură uscată
  • Anxietate crescută și paranoia
  • Insomnie
  • Creșterea apetitului
  • Frecvență cardiacă crescută
  • Ochi roșii

Ce riscuri prezintă consumul de HHC?

Producătorii de HHC susțin că, deoarece este derivat din planta de cânepă, este complet inofensiv. Deși nu s-au raportat efecte negative, acest lucru nu implică neapărat siguranță. Există puține informații cu privire la problemele pe termen lung, se cunosc doar efectele adverse pe termen scurt și mediu, pentru produsele HHC, deoarece sunt noi pe piață.

Concluzii privind HHC

În cele din urmă, chiar dacă un produs HHC ar putea suna inovator și atrăgător, rețineți că în prezent nu există dovezi suficiente pentru a susține afirmațiile făcute cu privire la siguranța și eficacitatea acestuia. După ce au consumat acest canabinoid, utilizatorii spun că se simt calmi, în largul lor și bucuroși. Există chiar și posibilitatea unor efecte analgezice.

Articole similare