Economic

Tot ce trebuie sa stii despre containerele modulare!

Containerele modulare au o scara larga de folosinta, ele fiind folosite ca deposzite sau chiar si ca vestiare pentru muncitori.

Dar nu numai atat, pentru ca aceste containere le puteti folosi si pentru locuit si sedii pentru firme. Aceastea sunt din ce in ce mai cautate si recomandate, in special pentru calitatea sa, dar si pentru ca sunt termoizolate complet. Diferitele domenii de folosinta le fac sa fie foarte cautate in anumite scopuri.

Containerele modulare pot fi dotate cu in functie de preferintele fiecarui client cum ar fi: ferestre, aer conditionat, convectoare, compartimentarile, parchetul, gresia, etc.

Atunci cand doriti un spatiu mai mare cum ar putea reprezenta un spatiu pentru birouri, aceste containere se pot uni intre ele, astfel putand crea un Birou din containere de orice dimensiune. Modulele se pot etaja, cu ajutorul unei scari interioare sau chiar exterioare, iar aceste containere modulare se pot folosi si in aceste scopuri.

Structura de rezistenta a unor astfel de module este in general alcatuita din profile realizate dintr-o tabla destul de groasa. Aceasta structura este prinsa cu ajutorul electrosudurii, ea avand rolul de a asigura rezistenta si durabilitatea pe un termen cat mai lung a acestor tipuri de containere.Un container modular este dotat cu patru elemente de colt in care se prind carligele macaralei, pentru ca manevrarea sa fie mai usor de facut. Acoperisul este creat in asa fel ca apa sa nu stea pe el.

Containerele modulare sunt termoizolate cu ajutorul unor panouri cu o grosime destul de mare, cat si in cazul pardoselii, peretilor si acoperisului astfel realizandu-se un confort ridicat atat pe timpul iernii cat si pe timpul verii. Aceste containere pot fi solutia perfecta atunci cand ai o firma de constructii, deoarece ele sunt benefice in acest domeniu de activitate. Fie ca este vorba despre a face un birou sau chiar cazarea muncitorilor, un container modular de la DMT Containers va poate scapa de aceasta grija, oferindu-va tot confortul de care aveti nevoie.

In zilele de azi containerele modulare sunt la mare cautare pentru ca sunt si foarte convenabile la preturi dar si utile in multe domenii de activitate. La noi in Romania sunt cateva firme specializate in acest domeniu, printre care si DMT-Containers.ro care fac numai lucruri de calitate. Iar daca nu stim cum arata un astfel de container modular, puteti intra pe site-ul lor dmt-containers.ro sau chiar pe orice santier pentru ca ele sunt la mare cautare in special pentru pretul foarte mic dar si pentru ca timpul de executie este unul cat se poate de scurt.

 

Articole similare