marți, 07 iulie 2020

Ellie White: „Pentru a nu cădea pradă depresiei, am început să mănânc puţin spre deloc şi am făcut yoga”

Buzoianca Ellie White, fostă voce a trupei DJ Project, a vorbit recent despre cum s-a acomodat la viaţa de după ridicarea stării de urgenţă. Chiar dacă pentru cei mai mulţi dintre noi data de 15 mai a însemnat un pas important către normalitate, artiştii sunt încă obligaţi să stea departe de scenă, spectacole şi evenimente.

„Aşa cum aţi aflat, nu s-au deschis toate domeniile de activitate; cele <neesen­ţiale> sunt încă blocate. Artiştii, actorii şi celelalte persoane <neesen­ţiale> mai au de aşteptat până să îşi poată relua activitatea. Putem însă spera la vremuri mai bune”, a început artista o nouă filă din blogul său.

Buzoianca îşi aduce amin­te că fix cu câteva zile înainte de a începe starea de urgenţă îşi lansase, la televizor şi pe canalele de profil, piesa “Ce va mai rămâne din noi” şi, în mod normal, urma o perioadă de promovare, ceea ce includea prezenţa la multe emisiuni radio şi tv, interviuri, concerte de promovare, şi aşa mai departe. Dar promovarea singleului s-a oprit brusc şi buzoianca a fost nevoită să se mute exclusiv în zona online şi să încerce acolo să promoveze piesa pentru care lucrase în ultima perioadă.

„Viaţa mea după izolare nu arată prea roz. Sunt un rollercoaster de emoţii”   

„Asta m-a afectat psihic şi fizic, cu atât mai mult cu cât, în ultima perioadă, radiourile nu au fost foarte receptive la ultimele mele lansări. Am început astfel o luptă cu mine însămi. Pentru a nu cădea pradă depresiei, am început să mănânc puţin spre deloc (am avut zile în care nu mâncam nimic), am făcut yoga în primă fază pentru a-mi linişti gândurile şi inima, şi apoi m-am dus spre iubirea mea, fitness-ul, pe care l-am practicat zilnic, fără excepţie. Era o modalitate de evadare, momente pe care le-am împărtăşit şi cu voi uneori, iar pentru mine însemna o oră în care mintea mea se gândea la altceva, şi nu la realitatea crudă care mi se aşternea în faţa ochilor zi de zi. Am început să vorbesc în faţa camerei, şi aşa au apărut şi primele vloguri. Am des­coperit că îmi place să fac ­trea­ba asta, aşa că acum mă gândesc serios să îmi îndrept atenţia şi spre o carieră de speaker (dar mai e mult de lucru până acolo)”, a mai povestit Ellie.

Buzoianca mărturiseşte că, deşi trece încă prin momente dificile, nu va renunţa niciodată la muzică.

„Respir muzică, trăiesc prin muzică, iar fără muzică aş fi pierdută. Aşa că, să nu mă mai întrebaţi dacă am renunţat la muzică, pentru că asta nu se va întâmplă niciodată (…) Viaţa mea după izolare nu arată prea roz. Sunt un rollercoaster de emoţii. Am zile mai bune, şi zile mai puţin bune. În toată nebunia asta emoţională însă este şi un lucru bun, şi anume faptul că amestecul ăsta de emoţii mă inspiră să creez piese, să scriu versuri şi să scot din mine tot ce e mai frumos şi mai pur. Nu e uşor, recunosc asta. Sunt zile în care nici eu nu mă mai suport; dar trebuie să merg mai departe, să trăiesc cu ce a fost şi să mă gândesc la ce va fi, oricum ar fi”, a mai scris Ellie White pe blogul ei.

loading...
error: Content is protected !!