miercuri, 15 iulie 2020

Sistemele de securitate – un moft sau o necesitate?

Intr-o societate in care gradul de infractionalitate creste de la o zi la alta, nevoia de a avea un sistem care sa ne confere o siguranta si o mai mare incredere in tot ce ne inconjoara, a devenit vitala.

Fie din nevoia de a se poteja pe ei insisi, fie pentru a proteja o proprietate personala, fie din dorinta de a monitoriza activitatea angajatilor in cadrul unei societati, tot mai multi oameni recurg la metoda instalarii unui sistem de supraveghere si securitate.

Unde putem monta un sistem de supraveghere?

Din dorinta de a monitoriza in permanenta ceea ce se intampla intr-un anumit spatiu, prevenind sau chiar stopand producerea unui prejudiciu, oamenii iti monteaza sisteme video atat acasa, cat si la birou.

Se spune ca e mai usor sa prevenim decat sa reparam ulterior ceva. Asadar, de ce sa nu va luati toate masurile de siguranta posibile atunci cand plecati intr-o vacanta de exemplu? Cu siguranta ati fi mult mai relaxati, v-ati putea bucura in liniste de timpul vostru liber, stiind ca, desi nu e nimeni acasa, puteti oricand sa verificati ce se intampla acolo.

Sistemele de supraveghere sunt facute in special pentru linistea voastra. De ce sa nu va vedeti linistiti de treburile voastre de zi cu zi atunci cand plecati de acasa? Nu este vorba doar de vacante aici, vorbim efectiv de orele din zi in care sunteti la serviciu. Vazand atatea cazuri de infractionalitate la televizor si, mai ales, stiind ca acasa aveti bunuri de valoare, instalarea unui asemenea sistem de supraveghere este absolut necesara.

Deja s-a trecut de vremea cand acestea reprezentau un simplu moft, ele au devenit o necesitate.

Sistemele de supraveghere video sunt foarte utile si companiilor. Acestea se pot monta in cadrul unor departamente unde se doreste monitorizarea activitatii angajatilor. Nu este neaparat vorba aici despre a preveni sau a descoperi eventuale abateri disciplinare, poate fi vorba de eficientizarea muncii depuse. Ca si angajatori, este normal sa doriti sa analizati calitatea si cantitatea muncii depuse de catre angajati in cadrul firmei.

Firmele producatoare de astfel de sisteme au venit pe piata cu o gama larga de modele de sisteme de supraveghere, drept consecinta a cererii din ce in ce mai mare de astfel de produse.

Skut.ro – si pleci de acasa linistit…

Skut.ro este unul dintre marii distribuitori din Romania in domeniul sistemelor de securitate si supraveghere. Acesta este un magazin cu oferta completa de sisteme de supraveghere de ultima generatie atat pentru locuinte, pentru supravegherea copiilor sau a batranilor cat si pentru spatii publice sau sedii de companii, pentru care sunt disponibile sisteme hibride complexe.

Ce gasiti in oferta Skut.ro? In categoria supraveghere video gasiti camere de supraveghere analogice si IP, din categoria securitate mentionam sisteme de alarma cablu si wireless, sisteme de control access si sisteme de incendiu conventional si adresabile, gasiti si categoria videointerfoane analogice si IP si interfoane, in cadrul segmentului automatizari gasiti sisteme de automatizari pentru porti (kit automatizari, centrale automatizari, bariere, usi garaj, motoare), smart home si accesorii, iar la categoria auto puteti alege intre camere auto, sisteme audio si video, navigatie GPS, incalzire in scaune si aparate frigorifice.

Pentru a avea garantia unei securitati, indiferent de locul caruia ii este destinat, este nevoie de un sistem de siguranta performant, adaptat la ultimele tehnologii in domeniu. Nu este suficient sa aveti o camera de supraveghere instalata acasa spre exemplu, fara a avea si un sistem de alarma racordat la aceasta. Toate aceste produse se completeaza unul pe celalalt asa incat sa nu aveti nicio grija atunci cand plecati de acasa.

Echipa Skut.ro ofera consultanta clientilor atunci cand au nevoie sa ia cele mai bune decizii in ceea ce priveste sistemul de securitate ales. Consultanta este data atat inainte de vanzare, cat si dupa in cazul in care sunt intampinate dificultati in utilizarea acestor sisteme.

Pentru mai multe informatii in legatura cu oferta completa de produse si servicii, este suficient sa studiati site-ul oficial sau sa cereti prin telefon cat mai multe detalii si sa stabiliti impreuna cu un reprezentant ceea ce vi se potriveste.

loading...
error: Content is protected !!