Economic

Top 5 motive pentru care merită să cumperi o trotinetă electrică

S-ar putea să mai fi auzit acest lucru până acum, dar trotinetele electrice vin cu avantaje clare: au un design elegant și numeroase alte caracteristici pentru a oferi o experiență de condus fără probleme atât pe drum, cât și în afara acestuia. Dacă nu ai condus un astfel de vehicul până acum, ar trebui s-o faci! Acestea pot fi super distractive.

Cu toate acestea, deoarece există diferite companii care produc trotinete, este esențial, crucial chiar, să ai o idee generală înainte de a lua o decizie de cumpărare.

Iată primele 5 motive pentru care ar trebui să cumperi o trotinetă cu acumulator și la ce ar trebui să fii atent.

#1. Trotineta electrică este cel mai bun mod alternativ de transport

Inutil să spunem că trotinetele sunt mult mai ieftine ieftine față de alte metode de transport. Chiar și modelele de ultimă generație – trotinetele super sclipitoare și frumoase – vor fi tot mai ieftine decât o mașină uzată. Trotinetele sunt pur și simplu cele mai bune atunci când vine vorba de alegerea unui mod alternativ de transport. Știi deja ce se întâmplă cu prețul carburanților. Și, uneori, companiile precum Uber și Bolt pot fi foarte scumpe.

De aceea, merită să investești într-o trotinetă electrica de calitate.

#2. Trotineta electrică este portabilă

Nu toate sunt, dar majoritatea modelelor electrice sunt portabile. Unele pot fi luate cu ușurință în casă și depozitate în locuri înguste. Unele pot fi transportate la etaj fără efort. Unele mărci de trotinete pot fi transportate într-o husă. Unele vin cu curele de prindere pentru a te ajuta să le porți cu tine oriunde.

În plus, le poți depozita cu ușurință și într-o mașină. Trotinetele electrice NINEBOT, spre exemplu, pot fi ușor de urcat și în metrou sau autobuz.

#3. Trotinetele electrice sunt ușor de întreținut

Pentru cei mai mulți oameni, cel mai rău lucru despre deținerea unui vehicul este întreținerea. Toată lumea urăște schimbările de ulei, frânele, rotoarele, aparatele de aer condiționat. Totul este o bătaie de cap când deții o mașină. Fie ai cunoștințele necesare pentru a-ți repara vehiculul atunci când se strică, fie trebuie să plătești pe cineva pentru a-l repara. Oricum, trebuie să iei în considerare timpul pentru a le întreține.

Aici vine avantajul trotinetelor. Ele sunt mult mai ușor de întreținut.

Designul este pur și simplu fără efort. Da, mai trebuie să întreții ghidonul, punțile, frânele și lucruri mici de genul acesta. Însă necazul de a întreține un o trotinetă este minim în comparație cu întreținerea unei mașini. În plus, unele companii oferă chiar planuri de garanție pentru trotinetele lor electronice. Reține totuși că garanțiile variază în funcție de companie.

În ceea ce privește cauciucurile, unele modele electrice au anvelope solide care nu au nevoie de aer. Restul au anvelope umplute cu aer care trebuie verificate regulat pentru a le menține în cea mai bună formă. Dar chiar și nevoia de a întreține anvelopele trotinetei tale electrice îți va economisi timp și bani, în comparație cu un vehicul.

#4. Distracție și plăcere

Trotinetele sunt distractive. Dacă ai nevoie de o pauză și dorești acea senzație liberă a aerului care curge prin cască, păr sau pur și simplu să te plimbi puțin, trotinetele îți pot oferi asta. Nu există nimic care să se compare cu momentul când mergi într-o plimbare în grup cu doi sau trei dintre prietenii tăi – pur și simplu îți trăiești cea mai bună viață.

#5. Economisire de timp

Congestionarea traficului în orașe este o problemă reală. Pierzi literalmente atât de mult timp (și bani) stând în trafic. Trotinetele te pot ajuta să economisești mult timp pe drum. Când mergi cu trotineta și dai de trafic intens, pur și simplu o iei pe o scurtătură pe străzi lăturalnice, prin parcarea unui centru comercial sau printr-un parc. Nu poți face asta într-o mașină.

În plus, mergând cu o trotinetă, vei economisi și timp prețios petrecut altfel la benzinării sau căutând unde să parchezi. În general, economisirea timpului este principalul motiv pentru care merită cu adevărat să îți iei o trotinetă.

 

Articole similare