Actualitate

Dialog cu psihologul despre singurătate și izolare, la Muzeul Județean

Sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 11.00,  buzoienii sunt invitați la o întâlnire cu psihologii buzoieni Oana Șerbu și Mihaela Luncașu, în cadrul evenimentului „Conversații Psihologice la Muzeu”. De această dată, psihologii vor aduce în discuție alte două teme de actualitate: singurătatea și izolarea socială.

Această întâlnire le va oferi buzoienilor posibilitatea să interacționeze direct cu profesioniștii din domeniul sănătății mintale, în spațiul inspirațional al Muzeului Județean.

Evenimentul „Conversații Psihologice la Muzeu” reprezintă o inițiativă prin care psihologii buzoieni se apropie de comunitate, cu scopul de a promova psiho-educația și de a clarifica diferențele esențiale dintre diferiți specialiști din domeniul sănătății mintale: consilier de dezvoltare personală, psiholog, psihiatru și psihoterapeut.

Organizatori ai evenimentului sunt Oana Șerbu – psiholog organizațional, psihoterapeut specializat în Psihoterapie Integrativă, practician somatic acreditat SE International, Carmen Neagu – profesor, psiholog clinician și psihoterapeut specializat în psihoterapie integrativă cu competențe în Terapia de cuplu conștient și în EMDR, care o vor avea ca invitată pe Mihaela Luncașu – psihoterapeut cu formare în psihoterapie psihanalitică individuală și psihoterapie psihanalitică de grup, Membru al Asociației de Consiliere și Psihoterapie Psihanalitică București.

Participarea gratuită la eveniment este asigurată prin înscrierea, în prealabil, aici

Articole similare