Economic

Top 5 branduri de hăinuțe pentru bebeluși și copii

Când vine vorba de îmbrăcămintea micuțului tău, sigur te gândești la o mulțime de lucruri: să fie comode, să reziste la cât mai multe spălări, să îi ofere libertate de mișcare, țesătura să fie moale și hipoalergenică, etc. Este dovedit faptul că brandurile de renume reușesc să îndeplinească cu succes toate dorințele părinților. Sigur, te gândești și că nu poți da o avere pe ele, însă dacă faci un mic sondaj, vei vedea că pe site-urile destinate bebelușilor, precum Drool.ro, le găsești la prețuri foarte bune, mai ales în perioada reducerilor. Iată care sunt 5 dintre cele mai apreciate branduri de haine pentru bebeluși și copii:

Chicco

Chicco este un brand italian înființat în 1958 care este renumit pentru calitatea articolelor sale pentru copii. Chicco creează haine atât pentru nou-născuți, cât și pentru copii mai mari. Se concentrează pe folosirea țesăturilor moi, hipoalergenice și respirabile.

Baby Cosy

Acest brand turcesc a luat naștere în anul 1994, iar de crearea hainelor de bebeluși se ocupă din 2012. Folosește bumbac organic certificat, printurile sunt realizate cu vopsea pe bază de apă conform standardelor GOTS și nu există nici urmă de pesticide sau chimicale. Noi recomandăm hăinuțele BabyCosy, fiind moi la atingere, rezistente în timp, non-toxice și hipoalergenice.

 Tongs Baby

Brandul turcesc Tongs Baby creează haine funcționale și de calitate pentru copii și bebeluși. Folosește doar țesături din bumbac 100%, iar printurile sunt realizate punând accent pe sănătatea copiilor prin folosirea de vopseluri non-toxice pe bază de apă.

Cool Club

Cool Club este brandul polonez de la care poți cumpăra hăinuțe și încălțăminte pentru toate ocaziile destinate bebeilor, dar și copiilor de până la 14 ani.

BabyJem

Activitatea Baby Jem a început în anul 2008 și de atunci până în prezent acordă o atenție deosebită materialelor pe care le folosesc. Caută întotdeauna designuri noi pentru produsele lor și alternative, astfel încât să se adapteze trendurilor și celor mai mari pretenții. Pe lângă hăinuțele confecționate din materiale de calitate și durabile, BabyJem creează accesorii, articole de puericultură, sisteme de purtare și tot ce îi trebuie bebelușului tău și ție, ca mămică.

Branduri cunoscute vs. branduri mai puțin cunoscute

Când vorbim despre branduri de top, ne gândim la Armani Baby, Fendi, Geox, Versace, Diesel, United Colors of Benetton, Cavalli, însă renumele are și prețuri pe măsură. Sigur că îți dorești să îți îmbraci copilul în cele mai frumoase haine, dar brandul de pe eticheta oare contează chiar atât de mult? Noi suntem de părere că cel mai important este ca micuțul sau micuța ta să aibă hăinuțe fabricate din materiale de calitate și să se simtă comod. Fibrele naturale nu provoacă alergii sau iritații, spre deosebire de in sau lână care sunt mai aspre. Astfel de materiale le găsești și la branduri mai puțin cunoscute.

Verifică întotdeauna finisajele interioare ale hainelor să nu aibă etichete prea mari, fire libere sau cusături proaste. Nu uita să fii atentă și la cât de practice sunt hăinuțele pentru că astfel vei schimba copilul mult mai rapid, de exemplu o deschidere bună în zona gâtului este esențială.

Hăinuțe copii din bumbac organic – de ce sunt preferate de mămici?

Bumbacul organic crește într-un sol lipsit de substanțe chimice și este udat doar cu apă de ploaie. În niciuna dintre etapele de creștere nu se folosesc pesticide sau alte substanțe. Biluțele de bumbac sunt culese cu mâna. Atunci când se dorește colorarea lor, se folosesc coloranți nontoxici pe bază de apă sau de plante.

Mămicile știu ce este mai bine pentru copilașul lor, astfel că ele preferă să aleagă hăinuțele din bumbac organic. Acestea sunt mai ușoare, mai confortabile, îi permit bebelușului să se miște în voie și reprezintă, cu siguranță, o investiție foarte bună.

Atunci când te gândești la pielea sensibilă a bebelușilor, pe lângă hainele de calitate trebuie să folosești detergenți pe măsură și scutece hipoalergenice, cum sunt cele de la Agnotis. Sigur vei observa faptul că folosesc ingrediente calitative la prețuri foarte accesibile.

BabyCosy – Hăinuțe bebeluși și copii din bumbac organic la prețuri avantajoase

Hainele BabyCosy sunt confecționate din bumbac organic 100%, delicat și fin la atingere, material certificat GOTS. Se concentrează pe crearea hainelor clasice și practice pentru a putea fi purtate cu orice ocazie. Acest brand îți garantează faptul că materialele sunt naturale, non-toxice și fără urme de pesticide. Dacă vei cumpăra hăinuțele create de ei, vei observa cât sunt de rezistente în timp, chiar dacă le speli foarte des.

 Sperăm că toate aceste informații ți-au fost de folos și te invităm pe site pentru a alege cele mai frumoase și calitative hăinuțe pentru copilul tău. 

 

Articole similare