Administrație

Toma: Soluția este vaccinarea

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, face un nou apel la vaccinare. El spune că este vaccinat cu ambele doze, are în continuare anticorpi și nu-i convine că trebuie să poarte mască pe stradă și că nu poate participa la meciuri sau să meargă la teatru.

Toma a făcut aceste afirmații în contextul în care a transmis că Primăria Buzău a luat toate măsurile necesare pentru a respecta ultimele restricții impuse de Guvern, iar toate serviciile din Primărie sunt funcționale. ,,Oricum, oamenii trebuie să înțeleagă că soluția este vaccinarea. Nici mie nu-mi convine, care m-am vaccinat de două ori și am 5.000 de unități de anticorpi, să fiu nevoit să port mască pe stradă, să nu pot merge la un meci de handbal, la un teatru”, spune primarul municipiului Buzău.

El transmite că susține cu tărie soluția vaccinării: ,,Trebuie să fim uniți și să avem încredere pentru că nu cred că undeva în lume guvernele încearcă să își omoare propriile popoare. Doar noi și bulgarii care, poate nu întâmplător, suntem pe ultimele două locuri în Europa și din punct de vedere economic, dar și la vaccinare. Este o măsură necesară luată de Guvern și o susțin cu toată tăria chiar dacă pe social media am fost puternic înjurat că am invitat oamenii la vaccinare’’.

 

Articole similare