Economic

TVrei să îți dezvolți afacerea și în mediul online, dar nu știi de unde să începi? Descoperă serviciile easyCart

Dacă deții o afacere în curs de dezvoltare și ai ca principale obiective creșterea notorietății și a vânzărilor deținerea unui magazin online este obligatorie. Pentru mare parte din public, afacerile care nu activează și în mediul online sunt aproape inexistente, ceea ce te va împiedica să atingi adevăratul potențial. Chiar dacă toată munca din spatele realizării acestui lucru pare foarte complicată, colaborarea cu o platformă e-Commerce va face întreg procesul mult mai simplu și rapid decât ai crede. Dezvoltă un magazin online prin easyCart și obține un instrument de promovare și vânzări mai eficient decât orice metodă convențională.

Cum poți accesa serviciile easyCart?

Dacă îți dorești să te bucuri de serviciile de creare magazin online oferite de easyCart, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul și să îți configurezi abonamentul dorit urmând pașii indicați. Imediat după transmiterea solicitării vei fi contactat de către o echipă de specialiști care îți vor cere informații esențiale despre afacerea ta în așa fel încât rezultatul final să se plieze personalității acesteia. Din momentul în care ești înregistrat pe platformă durează până la cel mult două săptămâni până când magazinul tău este creat, lansat și gata să înregistreze primele vânzări.

Cât costă să creezi un magazin cu easyCart?

Costurile lunare pe care le vei plăti pentru a crea și administra un magazin online cu easyCart variază în funcție de preferințele și așteptările pe care le ai. Cu toate acestea, pentru a testa cum funcționează vânzările online pentru afacerea ta, poți opta pentru pachetul standard care include toate facilitățile de care un site are nevoie pentru a performa în acest sens. Prețul este de doar 24 euro pe lună și beneficiezi de posibilități nelimitate de personalizare, servicii SEO incluse, programe de administrare și proceduri standardizate de plasare comenzi, pe lângă multe alte caracteristici esențiale.

Plecând de la acest pachet, vei putea plusa către upgrade-uri care îți oferă șansa să testezi integrări de marketing și de vânzări avansate, profesionale sau premium care vor face și mai ușoară toată munca de administrare și gestionare a magazinului.

Ce beneficii îți aduce colaborarea cu easyCart?

Dincolo de faptul că easyCart te aduce mai aproape de atingerea obiectivelor afacerii tale pentru că te ajută să pui bazele magazinului tău online mai ușor decât ai crede, odată cu această decizie deblochezi și mai multe avantaje. Ai posibilitatea să ajungi la o arie mult mai largă din publicul tău țintă, lucru care îți aduce și mai multe vânzări, deci un profit mai mare, cu investiții minime.

EasyCart îți oferă șansa să colaborezi cu profesioniști de marketing și vânzări care să îți consolideze o strategie de acțiune cât se poate de eficientă. Poți contura un portofoliu vast de produse, până la 30.000, cu posibilitatea de extindere, fără ca viteza de operare și încărcare a site-ului să fie afectate.

Ești scutit de orice costuri suplimentare privind mentenanța sau hostingul, acestea fiind incluse în abonamentul standard.

Accesează serviciul gratuit de consultanță

În cazul în care ai dubii cu privire la care soluție se pliază mai bine nevoilor afacerii tale, poți oricând să soliciți mai multe detalii despre tot ce înseamnă crearea magazinelor online cu easyCart. Completezi formularul atașat cu datele solicitate, scrii mesajul tău și un specialist îți va prelua cererea și va intra în legătură cu tine pentru a-ți răspunde la toate întrebările și a te ghida către alegerea optimă.

D acă alegi colaborarea cu easyCart, în doar două săptămâni, cu investiții minime și efort zero, ai propriul tău magazin online care vinde și face profit!

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker