Monden

Tipuri de blănuri în magazinul online Paisi Shop

În magazinul online Paisi Shop vei găși o gama variată de haine de blană de lux din miel, vizon, chinchila, vulpe, zibelina. Hainele de blană la modă pentru femei din magazinul online paisishop.ro sunt toate impresionant de frumoase. Elementul tipic al hainelor de blană este părul fin în nuanțe pale și în diferite culori. Modelele scurte sunt foarte practice și confortabile în gama de vestimentațîi de zi cu zi pentru toamna și iarnă. Poți evalua tipurile de modele și nuanțe de culori în catalogul magazinului online Paisi Shop, cu diferite tipuri de finisare.

Blană de  chinchilla

Chinchilla este o rozătoare născută în înalțîi Anzi din America de Sud. Blană albastru-cenușie, deosebit de moale a devenit atât de populară în Europa, încât blană de chinchila aproape că a dispărut în 1914. Blană este foarte moale, mătăsoasă și groasă. De fapt, blană de chinchila are cea mai mare densitate de par, la peste 20.000 de fire pe centimetru pătrat. Blană are o nuanță închisă, iar culoarea este gri-argintie. Lucrul cu blană de chinchila este foarte dificil și scump, datorită dimensiunilor mici și fragilității sale. Blană este foarte călduroasă, deși este una dintre cele mai ușoare.

Blană de vulpe

Vulpea este disponibilă în multe culori naturale și se găsește în toată lumea. Datorită lungimii sale și a colorației distinctive, popularitatea ei depinde de modă. Blană de vulpe este relativ ușor de întreținut, deși are nevoie de curățare și îngrijire periodică pentru a menține pielea și blană moale și suplă. Luminozitatea culorii este importantă, precum și densitatea completă a părului. Vulpea albastră variază de la albastru-maro la albastru adevărat, precum și alb cu accente albastre. Cea mai cenușie vulpe este cea americană, cu părul gri argintiu cu o ușoară tentă de roșu. Comparativ cu alte tipuri de blană de vulpe, blană gri are părul mic.

Haina de blană – Curățare Spa

Că oricare alt articol vestimentar, și haina de blană necesită uneori curățare. Dacă ai probleme cu petele, Paisi Shop îți poate oferi servicii de curățare adecvată, profesională, SPA. Se folosesc doar produse de curățare de înalta calitate, cu efect final dovedit, în ceea ce privește curățarea petelor grase, a petelor chimice, a petelor de cafea, a petelor de vin etc. Specialiștii vor elimina cu succes toată murdăria de pe hainele tale. În urmă procesului de curățare, haina de blană va deveni iarăși moale, fină la atingere, iar culoarea va fi reîmprospătată. O haina de blană de lux este o bijuterie minunată în garderoba unei femei. Blană naturală rămâne un material frumos, dar capricios. El tolerează ușor înghețurile severe, dar nu îi place lumina directă a soarelui, uscăciunea excesivă și este foarte selectiv în ceea ce privește condițiile umede. Valoarea unui produs din blană este determinată de calitățile unice, inerente numai blănurilor naturale. Și doar o atitudine delicată față de haina de blană și îngrijirea atentă a acesteia ajută la păstrarea tuturor calităților.

 

 

Articole similare