Actualitate

Ținutul Buzăului, destinație importantă în minivacanța de 1 Decembrie

Minivacanța de 1 Decembrie i-a scos pe români din case, iar mulți au preferat să aleagă destinațiile cu zăpadă pentru a merge pe pârtii. Alții, care au vrut să scape de ger, au ales stațiunile balneare. Dar cei mai pretențioși turiști au ales să meargă în Ținutul Buzăului, acolo unde peisajul pur și simplu îți taie respirația.

Concediul perfect însemnă relaxare, mâncare bună sau servicii impecabile. Iar de asta au avut parte sute de turişti de 1 Decembrie. La Băile Felix, ca să prindă un loc în paradisul balnear la început de decembrie, turiştii au fost nevoiţi să-şi facă rezervare cu luni înainte. Chiar dacă afară temperaturile erau negative, bazinul cu apă termală a fost atracţia principală. De Ziua Naţională a României, oamenii au avut parte şi de o petrecere autentic românească. Pentru un sejur de 5 nopţi la Băile Felix turiştii au plătit chiar şi 1.300 de lei.

În cealaltă parte a ţării, într-un peisaj de basm din Ţinutul Buzăului, s-a dat startul celui mai mare camping. „Toate rulotele de la noi din camping, care vin aici, au în interior un sistem de încălzire, ca și într-un apartament”, a spus administratorul campingului.

Turiștii au fost așteptați cu preparate tradiționale. „Ne așteptăm turiștii cu produse tradiționale, avem o iahnie de fasole cu cârnați”, a spus bucătarul campingului.

Pentru o noapte de cazare la rulotă în Ținutul Buzăului, turiștii au scos din buzunar doar 50 de lei.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker