Sport

Ţintă fixată, ţintă doborâtă

Gloria Buzău – Viitorul Tg-Jiu 3-1 (1-0)

Trei etape a trebuit să aştepte Gloria pentru o nouă victorie, după cea cu Şelimbăr, care a marcat debutul lui Adrian Mihalcea pe banca tehnică în locul lui Cristi Pustai.

Pentru ca tot ce s-a vorbit până acum despre play-off şi promovare să nu rămână la stadiul de simple sloganuri, iar tot ce s-a realizat să fie şters cu buretele, duminică, în meciul din Crâng cu Viitorul Tg. Jiu, alt rezultat în afara victoriei le era interzis băieţilor lui Mihalcea.

Într-o partidă care a curs 99 la sută într-un singur sens, Gloria Buzău a deschis scorul încă din minutul 14, prin Valentin Munteanu. În ciuda ocaziilor, Gloria şi-a dublat avantajul abia în minutul 50, după reuşita lui Andrei Blejdea. Şi Alexandru Boiciuc şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 54, după un contraatac. Reuşita lui Alexandru Dulca (88) în poarta lui Relu Stoian n-a mai contat.

Cu 22 de puncte, Gloria le-a egalat pe Csikszereda Miercurea Ciuc şi Oţelul Galaţi, însă a depăşit-o doar pe a doua la golaveraj şi a urcat pe locurile de play-off, chiar pe ultimul, 6.

Articole similare