ActualitatePolitic

Tinerii liberali dau startul competiției „Yellow Winter Cup”

Competiția de baschet „Yellow Winter Cup” a fost lansată săptămâna aceasta de organizația de tineret a Partidului Național Liberal Buzău, având sprijinul organizației județene și este adresată liceenilor din clasele IX – XII. Obiectivul specific al competiției este promovarea baschetului, unul dintre cele mai răspândite sporturi de echipă din lume. Liberalii buzoieni își propun să încurajeze cât mai mulți adolescenți și tineri să practice acest sport caracterizat prin finețea, precizia și fantezia exercițiilor tehnice și tactice, dar și orice alt sport sau exercițiu fizic. Baschetul este un sport de echipă, care nu implică agresivitate, punându-se accent pe fair-play, spirit competițional, dar și pe cooperarea cu ceilalți, valori promovate de organizația politică din care fac parte inițiatorii.

„Nu trebuie să arunci ca LeBron James pentru a veni alături de noi la Yellow Winter Cup, nu îți promitem spectacol ca în NBA, dar cu siguranță ne vom distra, iar la final, cei mai buni, vor pleca acasă cu premii surpriză”, transmite președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.

Când și unde va avea loc competiția

Conform regulamentului, pe lângă secțiunea destinată elevilor de liceu, în cadrul întrecerii sportive există și categoria OPEN, pentru participanți din toate categoriile de vârstă, în funcție de numărul de înscrieri. Înscrierea participanților se poate face AICI până pe data de 20 noiembrie 2022. Întrecerea sportivă va avea loc duminică, 27.11.2022, începând cu ora 10.00, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Municipiul Buzău.

Se vor juca meciuri trei la trei și toți participanții vor primi diplome, însă primele trei echipe clasate din fiecare categorie vor fi recompensate cu premii atrăgătoare. Regulamentul complet al concursului se regăsește pe pagina de Facebook a competiției Yellow Winter Cup.

Articole similare