miercuri, 12 august 2020

Tineri morți într-un accident cumplit, lângă Pogoanele. Șoferul nu avea permis de conducere

UPDATE

În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul care s-ar fi aflat la volanul mașinii, Adrian Iordache, de 22 de ani, nu avea permis de conducere, la fel nici pasagerul. Acesta din urmă, Cristian Dinu, bărbatul de 34 de ani, deși are documente de Ialomița, locuia în Scutelnici împreună cu soția și cei 4 copii. Mașina cu care se deplasau are volan pe dreapta.

Accident mortal, în această dimineață, pe un drum județean. Doi tineri și-au pierdut viața după ce mașina cu care se deplasau s-a răsturnat în afara șoselei

Potrivit Poliției, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203 I, în afara localității Pogoanele, din direcția Pogoanele către Scutelnici, un bărbat de 34 de ani, din judeţul Ialomița, ar fi pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul, care ar fi avut loc în jurul orei 5, s-a soldat cu decesul șoferului de 34 de ani, dar și a pasagerului său, un tânăr de 22 de ani, din Pogoanele.

Polițiștii vor întocmi dosar penal și continuă cercetările.

Imagine arhivă.

1 COMENTARIU

  1. E de la covid. Trebuie sa se aduca la cunostinta prefectului Dimian si el sa dea ordin sa carantineze atat Pogoanele cat si Scutelnici. Cap de prefect!
    Urare: sa iti dea Dzeu cap de prefect!

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!