Actualitate

Țigările Carpați și Snagov, din nou pe piața din România

Românii nostalgici după celebrele țigări Carpați și Snagov au primit vești bune, scrie „Newsweek România”. După opt ani de când aceste țigări au dispărut de pe piața din România, ele vor putea fi din nou cumpărate de către fumători. Diferența este că acum țigările nu mai sunt fabricate în România, ci în Germania.

Cât costă un pachet

Chiar dacă varietatea de sortimente de tutun care se vând pe piața din România este una destul de mare, există în continuare fumători nostalgici, care își amintesc de țigările Carpați sau Snagov. Vestea bună pentru aceștia este că cele două tipuri de țigări se găsesc din nou pe piața de la noi și nu oricum, ci la calitate superioară. Dacă în urmă cu mulți ani erau fabricate în România, acum ele sunt făcute în Germania.

Un pachet de Carpați sau de Snagov costă 18 lei, un preț semnificativ mai mic decât al țigărilor premium comercializate pe piața românească. Odinioară țigări autohtone, acum Carpați și Snagov sunt fabricate în Germania și distribuite în România de către SC Tutunul România SA. În timp ce Carpați se găsește pe piață în variantele Red și Blue, Snagov se fabrică în variantele Blue și Silver. Toate versiunile, atât de Carpați, cât și de Snagov, costă 18 lei.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker