Monden

Teo, Vio și Costel sărbătoresc 20 de ani de comedie cu un spectacol de stand-up

Turneul se va desfășura în 40 de orașe, pe 28 martie fiind programat show-ul de la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău

Luna martie este despre veselie și bunădispoziție, așa că doamnele, dar și domnii pot „servi” o porție de fericire și de zâmbete la pachet în cadrul unui super show de stand up comedy, la finalul căruia să li se pară că totul se poate trata sub formă de… glumă. Căci despre superglume este vorba și în spectacolul ce face parte din turneul de stand-up comedy al legendarilor Teo, Vio și Costel, eveniment cu care se vor opri la Buzău pe 28 martie, la Sala Consiliului Județean. Spectacolul este programat să înceapă la ora 19.30, iar pentru bilete și rezervări puteți suna la 0723.429.264.

Reamintim că trio-ul Teo, Vio și Costel a debutat în anul 2004 în București, pe scena de la Cafe Deko, devenind azi una dintre cele mai cunoscute formule de comedianți români. Cu 20 de ani și mii (poate sute de mii) de glume mai târziu, cei trei au plecat la drum să celebreze acești 20 de ani de comedie în toate cele 40 de reședințe de județ din România. Așa că sunteți așteptați la o seară de supercomedie alături de Teo, Vio și Costel!

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker