Economic

Te-ai gândit vreodată cum te poate face un supererou telefonul tău?

Iată 3 superputeri pe care tehnologia ți le poate da

Puterea omenirii, deși este finită, se arată surprinzătoare prin toate modalitățile de a-și face simțită prezența în cele mai importante momentele.

De la rezistența de fier în fața momentelor de stres, voința de a învinge o boală fără leac, și până la puterea de a aduce pe lume un nou suflet, noi oamenii suntem, fără doar și poate, niște supereroi ce depășesc granițele naturalului și a posibilului, într-o mare parte din timp. Dar, cum suntem în esență muritori, și nu vreo specie de zei uitată pe pământ,  avem nevoie de repaus atunci când ne simțim epuizați, căci, altfel, nu putem da randament mereu în superputerile noastre.

Tocmai aici intervine tehnologia, în a ne ajuta să fim invincibili, chiar și atunci când calitatea noastră umană își spune cuvântul.

Cu toate că, folosită în exces aceasta poate fi dăunătoare, căci ne face să uităm de umanitatea noastră și ne poartă pașii pe un tărâm nenumărat al posibilitățiilor, fapt ce contravine noțiunii de a-ți păstra simțul echilibrului, la care cu toții ar trebui să tindem, tehnologia consumată în cantități cuvenite, nu face decât să ne ușureze soarta pe acest pământ.

Dar, te-ai întrebat vreodată ce anume face telefonul tău, iar tu nu poți să faci? Iată 3 superputeri pe care tehnologia ți le conferă

 

Te poți orienta oriunde pe glob

Pe vremuri, oamenii aveau nevoie de o hartă fizică, iar dacă este să ne ducem și mai în spate cu timpurile, majoritatea locuitorilor unui sat nu ajungeau să vadă mai mult de împrejurimile acestuia pe toată durata vieții lor.

Acum, timpurile au avansat, iar printr-o simplă aplicație de navigare poți ajunge să străbați tărâmuri nedescoperite de pe alte continente, în siguranța și extrem de la îndemână!

Tot ce trebuie să faci este să ai o navigare foarte rapidă la internet și o baterie rezistentă la telefon, iar călătoria ta poate începe!

Poți imortaliza pe vecie un moment foarte drag

Poate nu realizăm cât de magică este puterea unei fotografii în momentele dragi. Peste ani dăm întâmplător peste pozele din tinerețe uitate în sertarele prăfuite, și ne amintim cu nostalgie de anii ce au trecut peste noi.

Calitatea imaginii este un aspect esențial  atunci când te decizi să-ți achiziționezi un telefon, de aceea cei de la Apple au ținut cont de acest criteriu pretențios al tău atunci când au creat Iphone 13 de la Altex, regăsit pe site-ul românesc Altex.ro, pentru a-ți oferi o cameră pro de 12 MP și cel mai larg obiectiv cu o diafragmă de ƒ/1,5.

Imortalizează-ți cele mai importante clipe și conștientizează puterea momentului de aici și acum!

Ai parte de cel mai rapid mod de a accesa orice informație

În trecut, cărțile, atlasele și manualele erau sfinte, dacă îți doreai să-ți îmbogățești cunoștințele.

Astăzi, pe lângă faptul că avem acces la orice informație mai rapid ca niciodată, putem avea și mult mai mult spațiu în casă, scutind rafturile îmbâcsite de cărți și banii dați pe acestea.

Superputerea vine din tine, dar tehnologia ți-o poate scoate la lumină mai mult ca niciodată dacă îi permiți accesul în viața ta.

Surse foto: pixabay.com

 

 

Articole similare