marți, 22 septembrie 2020

Tânărul care s-a urcat pe acoperișul locuinței a fost convins să coboare. Va fi internat la Psihiatrie

Misiunea autorităților pentru a convinge un bărbat de 36 de ani, din localitatea Pietrosu, comuna Costești, să coboare de pe clădirea de unde amenința că se aruncă s-a încheiat în această seară. Tânărul a fost coborât cu o frânghie cu care a fost legat de pompieri. Urmează să fie internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca unde a mai primit tratament.

Bărbatul, cunoscut cu afecțiuni spihice, s-a urcat pe acoperișul locuinței la primele ore ale dimineții, iar de atunci pompierii și polițiștii negociatori nu au încercat să-l convingă să coboare. Nu este prima dată când recurge la acest gest. În urmă cu câteva săptămâni misiunea salvatorilor a durat 24 de ore.

Tânărul, de etnie romă, este diagnisticat cu afecțiuni psihice și urma și un tratament în acest sens. De când ar fi revenit din Norvegia, unde și-a făcut veacul împreună cu familia până la începutul pandemiei, a refuzat să mai ia medicamente. Azi-noapte s-ar fi încuiat într-o cameră a locuinței, iar familia ar fi alertat autoritățile de teamă să nu-și facă rău. A ieșit de acolo dar în jurul orei 5.30 s-a urcat pe acoperișul casei cu etaj și nu a vrut să vorbească cu nimeni.

loading...
error: Content is protected !!