Monden

,,Talismanul” Alin Oprea, din nou bărbat liber

Divorțați, dar nu și-au împărțit încă averea. Aceasta este momentan situația Larisei și a lui Alin Oprea. Cântărețul declară că este fericit, pe de o parte, că s-a separat de buzoiancă, dar regretă că partajul averii familiei, în valoare de un milion de euro, nu este încă rezolvat.

,,Nu aș mai fi avut nicio pretenție. Însă am fost trădat, <încornorat>, <jec­mănit> în stil mafiot  și tratat ca un <sclav pe plantație>, ceea ce este inadmisibil”, a declarat Alin, referindu-se la relația sa din ultimii ani cu Larisa. Procesul de divorț este încheiat, iar cei doi așteaptă decizia judecătorească. ,,Partajul se va judeca ulterior și voi câștiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiție și în dreptate. Dacă nu aș fi fost tratat în stil <mafiot>, ci cu recunoștință și cu respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție. Însă am fost trădat”, a spus artistul pentru impact.ro.

Alin a luat-o de la zero, după ce fosta soție i-a blocat toate conturile bancare. Vara aceasta îi merge însă foarte bine pe plan financiar, având agenda plină. ,,Până la partaj, îmi câștig alte bunuri prin muncă cinstită, așa cum am făcut toată viața și, cu siguranță, în scurt timp voi construi ceva și mai măreț, pe o fundație solidă, nu pe <nisip mișcător>, împreună cu un om care mi-a dovedit iubire, respect și sprijin la greu: Medana!”, a mai spus artistul pentru playtech.ro.

Alin Oprea este optimist în ceea ce privește viitorul și consideră că toate necazurile care s-au ținut lanț în ultima vreme sunt doar lecții de viață. ,,Uneori trebuie să cazi, pentru a te trezi la realitate, dar mai ales să îți dovedești că poți deveni și mai puternic decât ai crezut vreodată că se poate”, a mai completat el.

Foștii soți Alin și Larisa Oprea au de împărțit bani, mai multe apartamente și vila în care și-au consumat căsnicia, ultima fiind o clădire de patrimoniu. Pe scurt, o avere de un milion de euro: ,,Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra cinci proprietăți în București. Am hotărât, la un moment dat, să facem donație copiilor aceste ­cinci proprietăți”, povestea Alin Oprea în timpul divorțului.

Articole similare