Monden

Ștefan Pavel, protagonist în noul serial de comedie „Bravo, tată!”

Carismaticul buzoian va juca alături de Răzvan Fodor, Liviu Vârciu și Cosmin Natanticu

Postul de televiziune Antena 1 a anunţat un nou serial de comedie care va fi difuzat în această toamnă. Producţia se numeşte „Bravo, tată!” şi îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor (Selfie 69), Liviu Vârciu (Zăpadă, Ceai şi Dragoste), Cosmin Natanticu (Odată pentru totdeauna şi jurat iUmor) şi pe buzoianul Ştefan Pavel (Mangaliţa).

Producţia urmăreşte povestea a patru bărbaţi care provin din medii diferite. Cei patru devin prieteni prin prisma grădiniţei pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreţinut şi un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine şi parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări şi situaţii.

„Serialul ăsta este, pentru mine, o poveste de prietenie, pe care o privesc din două perspective: prima, cea a lui Emil, personajul pe care îl joc şi care, mulţumită lui Gioni, Mario şi Flavius, trece peste o perioadă grea din viaţa lui; a doua, a mea, pentru că perspectiva ca acest serial să-mi aducă trei noi prieteni, pe Răzvan, Liviu şi Cosmin, m-ar bucura foarte mult”, a declarat buzoianul Ştefan Pavel.

Perioada filmărilor i-a adus aminte de adolescentul Pavel, care se ducea în fiecare zi a săptămânii la liceul B.P. Hasdeu, se minuna de ce profesori are acolo și încerca să înveţe în fiecare zi câte ceva de la ei, asculta rock, încerca să zdrăngăne la chitară tot felul de cântecele (încercând, fără prea mare succes, să impresioneze adolescentele din acelaşi liceu), se uita pe YouTube la toate videoclipurile care existau pe atunci cu Dem Rădulescu, Toma Caragiu sau Horaţiu Mălăele. A, şi nu rata niciun spectacol de la Teatrul George Ciprian”, de aici dezvoltându-i-se și dragostea pentru teatru și actorie.

„Viitorul unui actor se construieşte din fiecare zi de azi. Este destul de cunoscut faptul că buzoienii iubesc cu patimă teatrul, sunt oameni calzi şi veseli iar, la începutul secolului trecut, din Buzău au plecat artişti mari ai scenei româneşti ca N. Niculescu Buzău, Velimir Maximilian, cu care ne mândrim la tot pasul. De-aia orice tânăr actor trebuie să înţeleagă că în fiecare zi poate învăţa câte ceva care să-l aducă mai aproape de visul său, de modelele sale. Viitorul său se construieşte din fiecare zi de azi. Şi în felul ăsta aşteptarea va fi mai suportabilă”, a spus Ștefan Pavel.

Buzoianul are 32 de ani, s-a născut în Buzău, și a studiat la București, unde a și absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie în 2014. Actorul a jucat primul rol în filmul „What God wants, God gets, God help us all”. La un an distanță, în 2015, Ștefan Pavel a jucat în filmul „What God wants, God gets, God help
us all”, iar mai apoi, în 2016, a apărut în „The Match”, iar în 2019 în „Mangalița”. Ștefan Pavel a mai apărut și în spectacole de teatru precum „Capcană pentru un bărbat căsătorit”, „Trilogia Moldovei”, „Vlaicu Vodă”, „Despot Vodă”, „O noapte furtunoasă”, „Cabaretul Cuvintelor”, „The Bald Soprano”.

Articole similare