marți, 26 mai 2020

Stand-up comedy estival, cu trio-ul Teo, Vio şi Costel

Porţia de râs se serveşte joia, la After City Pub 

Teo, Vio şi Costel, plus un invitat în deschidere. De această formulă veţi avea parte dacă veţi dori să participaţi la o seară cu o porţie de râs pe seama glumelor estivale concepute de aceşti patru comedianţi.

Veteranii stand up co­me­dy-ului din România ajung la Buzău joi, 11 iulie, de la ora 21,00, la After City Pub, la ieşire din municipiu.  Teo, Vio şi Costel fac stand up comedy de aproape 15 ani şi au contribuit la amploarea pe care a obţinut-o fe­nomenul stand up comedy în România.  Au început în 2003- 2004 la Cafe Deko din TNB şi iniţial au fost cunoscuţi publicului ca Trupa Deko. Acum au clubul lor de comedie în Bucureşti, Club 99, club ce a devenit promotor al tinerilor comedianţi talentaţi.

„Sfânta Treime a Standup-ului românesc”

În formula de scenă cu Teo şi Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel şi este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. „Dacă râde Vio în­seamnă că gluma e bună”, spune Vio.

Claudiu Teohari aka Teo este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de stand-up comedy din România. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio şi Costel, glumele, show-urile şi pu­blicul de stand up.

09

Costel, cel de al treilea membru al grupului, este din Bacău şi face stand up comedy alături de colegii săi de la Club 99 şi asta este pasiunea, provocarea şi meseria lui.

Talentaţi, implicaţi în foarte multe proiecte, atât personale (cum ar fi:  Vio – „Show de Seara” la Comedy Central, Teo – Sector 7 şi Costel cu „Ai noştri” sau „Starea Naţiei”), dar şi în proiecte comune, cei trei sau „Sfânta Treime a Standup-ului românesc”, cum au mai fost numiţi de colegi, sunt mereu împreună, pe scenă, la club sau în viaţa personală.

Preţul biletelor la spectacolul de la Buzău este 60 de lei la categoria I, 50 de lei la categoria II, iar pentru grupuri de minim 6 persoane, biletele la categoria a II- a sunt de 40 de lei.

loading...
error: Content is protected !!