luni, 01 iunie 2020

Transfer de referinţă la HC Buzău

Fostul internaţional Alin Şania va îmbrăca tricoul echipei buzoiene

Aproape de reluarea pregătirilor pentru noul sezon, HC Buzău a reuşit să dea o adevărată lovitură. Staff-ul echipei masculine de handbal l-a convins să evolueze în sezonul următor la Buzău pe fostul internaţional Alin Şania. În vârstă de 36 de ani, interul stânga a jucat în ultimii doi ani la Politehnica Timi­şoara, de care s-a despărţit în această vară cu un trofeu, Cupa României.

Alin Şania a mai evoluat de-a lungul carierei la Minaur Baia Ma­re, Dună­rea Că­lăraşi, Steaua şi Dinamo în Liga Naţională, cu ultimele două echipe reuşind să câştige şi titlul de campion. Alin Şania a rămas în memoria iubitorilor handbalului cu evloluţia din meciul retur Rusia – România (scor 32-37), din play-off-ul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2011, în urma căruia Naţionala a ajuns pentru ultima dată la un turneu final.

Atunci, interul stânga a înscris 8 goluri. Alături de Alin Şania, la HC Buzău au mai fost transferaţi până acum alţi patru jucători: fran­cezul Fabacary Dieme (Valence, centru), George Alexandru (CSM Bucureşti, extremă dreapta), Zamfir Dumitrana (CSM Alexandria, pivot) şi Alexandru Tălmaciu (CNOT Braşov, inter stânga).

loading...
error: Content is protected !!