Sănătate

Spune „Adio” sentimentului de jena! Cu ajutorul implantului dentar te bucuri din nou de o viata sociala activa

Un zambet frumos este unul dintre cele mai puternice instrumente prin care o persoana poate sa comunice cu ceilalti. Acesta poate transmite fericire, incredere si caldura si poate lasa o impresie buna celor din jur. Din pacate, nu toata lumea este binecuvantata cu un zambet perfect. Problemele dentare, precum lipsa dintilor, te pot face sa te simt jenat si anxios, ceea ce te determina sa iti ascunzi zambetul si sa eviti socializarea. Lipsa de incredere iti poate afecta sanatatea mintala si calitatea vietii, in general.

Este timpul sa iti iei ramas bun de la aceste sentimente negative si sa simti din nou fumusetea vietii. Tratamentul cu implant dentar de la Dental Premier reprezinta cea mai buna solutie de inlocuire a dintilor lipsa, fiind o procedura recomandata de toti medicii profesionisti din domeniu. Aceasta te ajuta sa iti recapeti increderea de sine si viata sociala activa pe care o aveai inainte sa devii o persoana edentata.

Tratamentul stomatologic consta in inserarea unei piese din titan, zirconiu sau alt material 100% biocompatibil cu organismul uman, care tine loc de radacina dintelui. Datorita evolutiei tehnologiei care a facut posibila si dezvoltarea domeniului medicinei, implantul dentar poate fi personalizat pentru a arata exact ca restul danturii tale, ceea ce face ca aceasta interventie sa fie cea mai buna metoda de reconstruire a zambetului.

Medicul specialist cu o lunga experienta in domeniu va decide, in functie de nevoile si preferintele tale, daca iti va insera un implant INNO, Bredent, Megagen, Nobel Biocare sau subperiostal personalizat.

Implantul dentar – beneficii extraordinare 

              

Acest tratament stomatologic imbunatateste aspectul estetic al danturii si al intregii fete, in timp ce ofera senzatia de dinti naturali si se comporta la fel ca acestia.

Odata cu aceasta procedura, vei evita slefuirea dintilor sanatosi, iti vei recapata functia masticatiei, vor disparea defectele de fonatie si se va opri atrofierea osului.

Toate aceste beneficii pot dura chiar si o viata intreaga, daca respecti indicatiile specialistului si daca te intorci periodic in clinica, pentru ca medicul sa evalueze starea danturii. In cazul in care iti doresti o solutie durabila, care nu are nevoie de inlocuiri sau reparatii frecvente, tratamentul cu implant dentar este ceea ce ai nevoie.

Indata ce vei iesi pe usa clinicii stomatologice, va creste calitatea vietii personale, dar si sociale, vei avea din nou incredere in propria persoana si te vei bucura de confortul psihic binemeritat. Astfel, vei putea sa iesi in lume fara sa te simti inconfortabil sau sa ai diferite insecuritati.

Implantul dentar iti va completa perfect dantura, iar nimeni nu va observa ca ai intervenit asupra zambetului. Asadar, nu vei mai avea de ce sa iti faci griji in legatura cu eventualele critici ale oamenilor din jur si vei putea zambi cu gura pana la urechi, fara jena si rusine.

Esti gata sa traiesti din nou viata lipsita de griji pe care o meriti? Vino in clinica stomatologica Dental Premier si lasa-te pe mana celor mai buni oameni din domeniu! Medicul specialist iti va oferi un tratament personalizat, potrivit pentru nevoile tale, iar rezultatele vor fi peste masura asteptarilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker